Grootvakstellingen

Kunnen wij u helpen met nieuwe grootvakstellingen?

Bent u op zoek naar een goede manier om goederen uit te stallen die te groot zijn voor een legbordstelling, zonder meteen een palletstelling te hoeven gebruiken? Dan is een grootvakstelling de ideale keuze, ook wel breedvakstelling genoemd. Deze zijn zeer geschikt om grote en zware producten op te bergen, bijvoorbeeld producten die handmatig worden weggelegd of gebruikt worden om te orderpicken. Dankzij de grote overspanning kunnen er grotere producten of verpakkingen op opgeslagen worden dan op een legbordstelling zou kunnen. Een grootvak stelling bestaat uit staanders en (houten) planken die op grote liggers geplaatst worden. De vakken zijn diep en kunnen veel gewicht houden. Dankzij het grote draaggewicht zullen zware spullen niet vallen en hebben de stellingen een lange levensduur. Ze kunnen op diverse locaties geplaatst worden, onder andere in magazijnen en winkels zoals groothandels. Omdat grootvakstellingen qua grootte tussen een legbordstelling en palletstelling in zitten, zijn ze zeer breed inzetbaar. Ook zijn ze gemakkelijk naar wens op maat te maken, zo is er altijd een perfecte stelling te vinden voor uw ruimte en de producten die u erop wilt leggen. Er kunnen zelfs aan beide kanten spullen op worden gelegd en vanaf gepakt. Onze deskundige medewerkers denken graag met u mee over de opstelling van uw grootvakstellingen die het beste bij uw wensen past. Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie of als u stellingen wilt aanschaffen.

Maatwerk grootvak stellingen

Vika Winkelinrichtingen biedt een groot assortiment aan Tego compatible stellingmateriaal aan en kan u ook helpen met grootvakstellingen. Of u deze nou wilt gebruiken in uw magazijn, winkel of elders. Op basis van de beschikbare ruimte en de benodigde draagkracht, denken wij graag met u mee over de best passende oplossing. Dankzij meer dan 90 jaar ervaring zijn wij zeer bedreven in het werken met verschillende materialen. Onze expertise ligt van origine bij metaal, maar u kunt bij ons ook terecht voor hout, kunststof, glas en andere materialen. De materialen zijn uiteraard in uw huisstijl kleuren te leveren indien gewenst, zodat het geheel mooi aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf. Naast grootvakstellingen, kunt u bij ons ook terecht voor een complete winkelinrichting of projectinrichting. Of het nu gaat om standaard stellingmateriaal of een maatwerk oplossing: Vika staat voor u klaar. Ons doel is om een totaalleverancier te zijn voor u, waarmee wij u zoveel mogelijk ontzorgen. Hierbij is een persoonlijke benadering voor ons erg belangrijk. We willen daarmee niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze ook overtreffen!

Grootvakstelling Wildkamp
Grootvakstellingen Wildkamp

Grootvakstelling kopen?

Wanneer u op zoek bent naar een compleet nieuwe inrichting inclusief verbouwing, of alleen een display of een ‘shop-in-shop’ inrichting, staat Vika voor u paraat. Als u een nieuw interieur, bijvoorbeeld inclusief grootvakstellingen, zoekt, komen er diverse stappen bij het proces kijken. Eerst maakt ons ontwerpteam prachtige 2D- en 3D-ontwerpen. Deze worden vervolgens technisch uitgewerkt en waar nodig wordt er een prototype gemaakt. Productie en inkoop volgt, zowel in onze eigen werkplaats als bij toeleveranciers. Tot slot komen onze deskundige monteurs uw nieuwe interieur realiseren. U rest alleen nog maar de sleutel in het slot te steken en te genieten van uw nieuwe inrichting! Nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio, waar u bedrijven uit diverse branches zal vinden. Van groothandels tot elektronicazaken, bouwmarkten, kledingwinkels en supermarkten. Staat uw sector hier niet tussen? Maakt u zich dan geen zorgen, wij kunnen u altijd helpen met een maatwerkoplossing! Ons standaard assortiment stellingmateriaal vindt u hier.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over uw nieuwe grootvakstellingen?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen