Interieuradvies Apeldoorn

Interieuradvies in Apeldoorn nodig? Vika staat klaar!

Bent u op zoek naar interieuradvies in Apeldoorn? Dan bent u bij Vika aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring met het inrichten van diverse bedrijfspanden, zoals winkels en kantoorpanden. Onze passie ligt bij het ontwerpen en realiseren van interieurs, hierbij kan het gaan om een compleet nieuw interieur, maar ook om het opfrissen van een bestaand interieur. Ook als u op zoek bent naar een ‘shop-in-shop’ concept of als u op zoek bent naar standaard Tego compatible stellingmateriaal, kunt u bij ons terecht. Wij geven namelijk niet alleen interieuradvies in Apeldoorn, maar wij zijn een totaalleverancier van A tot Z. Daardoor geven wij niet alleen advies over uw nieuwe interieur, maar nemen ook het ontwerp en de realisatie ervan voor onze rekening. Wij hebben hierin een brede expertise in diverse branches, van bouwmarkten tot aan kledingwinkels en van bibliotheken tot aan kantoorpanden. Met meer dan 90 jaar ervaring in het werken met verschillende materialen, zijn wij de juiste partner om u zoveel mogelijk te ontzorgen! Zo werken wij onder andere met metaal, hout, glas en kunststof, maar helpen wij u ook met de randzaken zoals signing, verlichting, afbouw en projectmanagement.

Interieuradvies Apeldoorn op maat

Vika Winkelinrichtingen is uw partner voor interieuradvies in Apeldoorn! Bij het geven van interieuradvies komt onvermijdelijk maatwerk kijken, maar dat is voor ons nagenoeg standaard. Hiervoor is het belangrijk dat we uw bedrijf goed leren kennen en een persoonlijke benadering hanteren. Zo kunnen we een interieuradvies geven dat aansluit bij uw wensen, huisstijl en visie. Bij maatwerk komt het soms voor dat onbekende paden bewandeld moeten worden, maar hier krijgen wij juist energie van. In dit soort projecten kunnen wij onze creativiteit kwijt! Die passie willen wij graag met u delen. Wij willen inspirerende, functionele en verantwoorde interieurs creëren waar waardevolle belevingen en ontmoetingen plaatsvinden. Bent u niet op zoek naar een maatwerk interieur, maar naar standaard stellingmateriaal? In ons grote assortiment Tego compatible stellingen vindt u altijd wat u zoekt. Deze kunnen volledig naar uw wensen en huisstijl aangepast worden.

Interieuradvies Apeldoorn van A-Z

Het geven van interieuradvies in Apeldoorn aan bedrijven, is iets waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Bent u op zoek naar een nieuw interieur voor u pand van A tot Z? Dan zullen we samen diverse stappen doorlopen. Allereerst vertalen onze ontwerpers uw wensen en ideeën naar prachtige 2D- en 3D-ontwerpen. Deze worden technisch uitgewerkt en, als het nodig is, wordt er een prototype ontwikkeld. Zowel in onze eigen werkplaats als bij toeleveranciers gaan wij over tot productie en inkoop. Tot slot komen onze deskundige monteurs in uw pand het interieur realiseren. Daarna kunt u genieten van uw nieuwe inrichting. Wij geven interieuradvies in Apeldoorn aan bedrijven in verschillende branches. Onder andere retail en horeca, maar als u bijvoorbeeld een kantoorpand of bibliotheek wilt inrichten, staat Vika ook voor u klaar. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze projecten? In ons portfolio kunt u diverse voorbeelden vinden. Zelfs als uw branche hier niet tussen staat, kunnen wij u helpen met een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen in Apeldoorn over interieuradvies voor uw bedrijf?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen