Interieurarchitect Apeldoorn zakelijk

Wat kunnen wij u bieden als interieurarchitect in Apeldoorn?

Bent u op zoek naar een interieurarchitect in Apeldoorn voor uw bedrijfspand? Zoek dan niet verder! Vika is dé totaalleverancier van A tot Z op het gebied van interieurs in Apeldoorn. Onze dagelijkse werk is namelijk het ontwerpen en realiseren van interieurs voor bedrijven. Dat is onze grote passie en dat willen wij graag met u delen. Wij houden ons niet alleen bezig met het ontwerp, maar nemen ook de verbouwing van uw pand voor onze rekening. U zoveel mogelijk ontzorgen is dan ook ons doel. Na het traject hoeft u alleen nog maar de sleutel in het slot van uw nieuwe pand te steken en te genieten van uw nieuwe interieur!

U kunt bij ons niet alleen terecht voor een metamorfose van uw gehele inrichting, maar ook voor het creëren van ‘shop-in-shop’ concepten, displays, stellingen en ander presentatiemateriaal. Onze interieurs zijn in diverse branches te vinden, onder andere in retail, horeca en kantoorpanden. Wij hebben meer dan 90 jaar ervaring als interieurarchitect in Apeldoorn. Van origine zijn wij gespecialiseerd in het werken met metaal, maar in onze interieurs werken we ook veel met hout, glas en kunststof. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor verlichting, afwerking en signing. Wij zorgen ervoor dat uw droominterieur werkelijkheid wordt!

Als interieurarchitect in Apeldoorn leveren wij maatwerk

Bij een interieur komt vaak maatwerk kijken, maar hier draaien wij onze hand niet voor om. Het is onvermijdelijk dat bij een maatwerk inrichting onbekende paden bewandeld moeten worden. Hier halen wij juist energie uit, omdat wij onze creativiteit in dit soort projecten kwijt kunnen! Om uw interieur onderscheidend te laten zijn en goed aan te laten sluiten bij uw wensen en visie, is een persoonlijke benadering nodig. Hier hechten wij als interieurarchitect in Apeldoorn dan ook veel waarde aan. Daarom willen wij uw bedrijf echt goed leren kennen. Ook als u niet op zoek bent naar een complete maatwerk inrichting, bent u bij interieurarchitect Vika in Apeldoorn aan het juiste adres. Wij leveren een groot assortiment standaard Tego compatible stellingmateriaal. Deze kunnen wij volledig naar uw huisstijl aanpassen en op maat configureren. Deze stellingen kunt u onder andere in uw winkel gebruiken, maar ook in uw showroom, kantoorpand of magazijn.

Interieurarchitect Apeldoorn voor bedrijven

Om tot de realisatie van uw uiteindelijke interieur te komen, gaan eerst onze ontwerpers met u om tafel. Zij vertalen uw wensen en ideeën naar prachtige 2D- en 3D-ontwerpen. Onze technisch tekenaars werken de ontwerpen daarna technisch uit en als het nodig is, wordt er een prototype ontwikkeld. Zowel in onze eigen werkplaats als bij toeleveranciers wordt dan over gegaan tot inkoop en productie. Tot slot zorgen onze professionele monteurs voor de uiteindelijke realisatie van uw nieuwe inrichting. Als interieurarchitect in Apeldoorn leveren wij interieurs in verschillende sectoren. Denk hierbij aan supermarkten, elektronicawinkels, kledingwinkels, bouwmarkten, bibliotheken, kantoorpanden en horecazaken. Voor zowel grote als kleine projecten kunt u bij ons terecht. Wilt u meer weten over onze afgeronde projecten? Kijk dan eens in ons portfolio. Staat uw sector hier niet tussen? Geen zorgen, wij kunnen u altijd helpen met een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over wat wij kunnen doen als uw interieurarchitect in Apeldoorn?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen