Interieurarchitect Arnhem

Wat kunnen wij u bieden als interieurarchitect in Arnhem?

Als interieurarchitect in Arnhem en omstreken houden wij ons dagelijks bezig met onze passie: het ontwerpen en realiseren van interieurs voor bedrijven. Hierin zijn wij een totaalleverancier van A tot Z, wij zorgen voor de complete inrichting inclusief verbouwing. U kunt ons inschakelen voor een metamorfose van uw gehele interieur, maar u kunt ook bij ons terecht voor het creëren van ‘shop-in-shop’ concepten of het leveren van stellingmateriaal, displays en ander presentatiemateriaal. We zijn in diverse branches actief, van retail tot horeca. Maar u vindt onze interieurs ook in bijvoorbeeld bibliotheken en kantoorpanden. Ons doel als interieurarchitect rondom Arnhem is om uw droominterieur werkelijkheid te laten worden! Hiervoor is ervaring met het werken met verschillende materialen erg belangrijk. Wij hebben meer dan 90 jaar ervaring in het vak, waarbij van origine ons specialisme bij metaal ligt. Daarnaast zijn we bedreven in het werken met onder andere hout, glas en kunststof. U kunt ook bij ons terecht voor afwerking, signing, verlichting e.d. Zo kunnen we u zo goed mogelijk ontzorgen!

Als interieurarchitect bij Arnhem leveren wij maatwerk

Bij het ontwerpen en realiseren van interieurs komt vaak maatwerk kijken. Maar maatwerk is voor ons nagenoeg standaard! Als interieurarchitect in Arnhem omgeving willen wij ervoor zorgen dat uw interieur onderscheidend is en goed aansluit bij uw visie en wensen. Daar is een persoonlijke benadering voor nodig, iets dat bij ons hoog in het vaandel staat. Voor maatwerk projecten moeten we soms onbekende paden bewandelen, maar hier halen wij juist energie uit! In dit soort projecten kunnen wij namelijk onze creativiteit kwijt. Bent u niet op zoek naar een maatwerk interieur, maar heeft u standaard stellingmateriaal nodig? Hiervoor bent u bij Vika ook op de juiste plek. Wij kunnen de stellingen uiteraard aanpassen aan de kleuren van uw huisstijl. Met een turn-key benadering willen we niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze ook overtreffen!

Interieurarchitect Arnhem voor bedrijven

Bent u op zoek naar een nieuw interieur voor uw winkel, kantoorpand, horecazaak of ander bedrijfspand? Dan bent u bij Vika als interieurarchitect in Arnhem en omstreken aan het juiste adres. Wij zorgen voor de realisatie van uw nieuwe, unieke interieur van begin tot eind. Als eerste maken onze ontwerpers prachtige 2D- en 3D-ontwerpen op basis van uw wensen en ideeën. Onze technisch tekenaars werken deze technisch uit en als het nodig is, wordt er een prototype gemaakt. We gaan vervolgens over tot inkoop en productie, zowel in onze eigen werkplaats als bij toeleveranciers. Onze professionele monteurs zorgen voor de uiteindelijke realisatie van uw nieuwe interieur. Als u op zoek bent naar een partner die alles voor u uit handen neemt, dan zijn wij de interieurarchitect rondom Arnhem die u zoekt. Benieuwd naar onze afgeronde projecten? Kijk dan eens in ons portfolio. Ook als uw branche hier niet tussen staat, kunnen wij u helpen met een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over wat wij kunnen doen als uw interieurarchitect in Arnhem?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen