Interieurarchitect Nijmegen zakelijk

Wat kunnen wij u bieden als interieurarchitect rondom Nijmegen?

Wij zijn de interieurarchitect in Nijmegen omgeving waar u naar op zoek bent. Als totaalleverancier van A tot Z houden wij ons dagelijks bezig met onze grote passie: het ontwerpen en realiseren van interieurs voor bedrijven. Wij verzorgen niet alleen het ontwerp, maar nemen ook de verbouwing voor onze rekening. Met deze turn-key benadering is het ons doel om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Bent u op zoek naar een complete metamorfose van uw huidige interieur of een compleet nieuwe inrichting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor ‘shop-in-shop’ concepten, het creëren van specifieke displays of het leveren van standaard stellingmateriaal kunt u bij ons terecht.

Wij zijn actief in diverse branches, zoals retail, horeca en kantoorpanden. Als interieurarchitect rondom Nijmegen hebben wij meer dan 90 jaar ervaring in het werken met diverse materialen. Ons specialisme ligt bij metaal, maar in onze interieurs werken wij ook veel met glas, hout en kunststof. Ook voor signing, verlichting en afwerking kunt u bij ons terecht. Samen laten wij uw droominterieur werkelijkheid worden!

Als interieurarchitect bij Nijmegen leveren wij maatwerk

Voor maatwerk interieurs draaien wij onze hand niet om. Hiervoor moeten soms onbekende paden bewandeld worden, maar hieruit halen wij juist energie. Onze creativiteit komt dan echt tot zijn recht! Wij vinden het belangrijk dat uw interieur onderscheidend is en aansluit bij uw visie en wensen. Een persoonlijke benadering kunt u dan ook van ons als interieurarchitect in Nijmegen en omstreken verwachten. Het is belangrijk dat we uw bedrijf echt goed leren kennen. Daarom gaan onze ontwerpers eerst met u om tafel om uw wensen en ideeën te bespreken. Deze worden vertaald naar prachtige 2D- en 3D-ontwerpen, die vervolgens door onze technisch tekenaars uitgewerkt worden. Indien nodig ontwikkelen we een prototype. In onze eigen werkplaats en bij toeleveranciers gaan wij dan over tot productie en inkoop. Tenslotte zorgen onze deskundige monteurs voor de uiteindelijke realisatie van uw interieur.

Interieurarchitect Nijmegen voor bedrijven

Bent u niet op zoek naar een maatwerk interieur? Ook dan kunnen wij u als interieurarchitect rondom Nijmegen van dienst zijn. Wij leveren een groot assortiment standaard Tego compatible stellingmateriaal, displays en ander presentatiemateriaal. Deze kunnen uiteraard volledig naar uw wensen geconfigureerd worden en aan uw huisstijl aangepast worden. Wij leveren inrichtingen aan verschillende bedrijven, onder andere aan de retail, zoals supermarkten, bouwmarkten, kledingwinkels en elektronicawinkels, maar ook aan kantoorpanden, bibliotheken en dergelijken. Wij voeren niet alleen grote projecten uit, ook voor kleine projecten kunt u bij ons terecht. Als u een interieurarchitect in Nijmegen omgeving zoekt die u compleet ontzorgt, dan zijn wij de partner die u zoekt. Wilt u meer weten over onze afgeronde projecten? Neem dan een kijkje in ons portfolio. Ook als uw branche hier niet tussen staat, kunnen wij u helpen met een oplossing op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over wat wij kunnen doen als uw interieurarchitect bij Nijmegen?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen