Interieurbouw Almelo

Interieurbouw Almelo: wat bieden wij?

Bent u op zoek naar een partner voor interieurbouw in Almelo omgeving? Vika Winkelinrichtingen kan een prachtig interieur voor u ontwerpen en bouwen. Dit doen wij inmiddels al meer dan 90 jaar met veel plezier. Wilt u uw kantoorpand moderniseren, uw winkelbeleving optimaliseren of uw horecazaak opfrissen? Vika zorgt voor een interieur dat past bij de boodschap die u wilt overbrengen. Uw wensen, eisen en budget zijn hierin leidend. Om deze goed in kaart te brengen, vinden wij een persoonlijke benadering erg belangrijk. Ons doel als interieurbouwer in Almelo en omstreken is om uw droominterieur werkelijkheid te laten worden!

Interieurbouw Almelo op maat

Voor elk ontwerp, elke stijl en elk budget leveren wij passend maatwerk. Of het nu gaat om een complete metamorfose van uw interieur, het creëren van een ‘shop-in-shop’ concept of enkel het leveren van stellingen, displays of accessoires in uw huisstijl; bij ons kunt u terecht. Onze ervaren interieurbouwers in Almelo omgeving gaan graag met u om tafel om uw wensen in kaart te brengen. Vervolgens werken wij het ontwerp voor u tot in detail uit in een compleet voorstel. Hierbij maken wij gebruik van 2D- en 3D-ontwerpen. Vervolgens nemen wij ook de productie en inkoop van de materialen uit handen, zowel in onze eigen werkplaats als bij toeleveranciers. Wij zijn een totaalleverancier en blinken uit in het werken diverse materialen zoals metaal, hout, kunststof en glas. Tot slot nemen onze deskundige monteurs ook de montage van uw nieuwe interieur uit handen.

Aanpak interieurbouw in Almelo

Vika is een bedrijf met passie en vakmanschap voor interieurbouw in Almelo en omstreken. Ons team is op de hoogte van de meest recente trends en ontwikkelingen in de interieurbouwbranche. Of het nu gaat om een horecazaak waar gasten zich welkom moeten voelen, een winkelinrichting met een functionele indeling en aanlokkelijke uitstraling of een kantoorpand waar medewerkers werkplezier kunnen ervaren; wij zorgen voor een zaak met de juiste inrichting en aankleding, passend bij uw bedrijfsidentiteit. Wij hebben al veel bedrijven in diverse sectoren mogen helpen op het gebied van interieurbouw in Almelo omgeving. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze afgeronde projecten? Bekijk ze in ons portfolio. Neem contact met ons op om samen te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over interieurbouw voor u in Almelo?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen