Interieurbouw Amersfoort

Interieurbouw Amersfoort: wat bieden wij?

Het ontwerpen en bouwen van gloednieuwe interieurs en het moderniseren van uw huidige winkelinterieur is al meer dan 90 jaar onze passie. Als interieurbouwer in Amersfoort zijn wij betrokken bij het realiseren van uw complete interieurontwerp inclusief de daarbij behorende inrichting. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk een ‘shop-in-shop’ concept te creëren en leveren wij standaard stellingmaterialen voor uw winkel, kantoor, horecazaak of een andere bedrijfsruimte. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat deze waargemaakt worden! Als veelzijdige interieurbouwer en totaalleverancier blinken wij uit in uiteenlopende materialen. Denk hierbij aan metaal, hout, glas en kunststof. Het is ons doel om, op het gebied van interieurbouw in Amersfoort en omgeving, zoveel mogelijk bij u uit handen te nemen.

Interieurbouw op maat Amersfoort

Voor interieurbouw in Amersfoort op maat bent u bij Vika aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw interieur precies past bij wat u met uw bedrijf wilt uitstralen. Om goed maatwerk te kunnen leveren op basis van uw wensen, gaan wij samen met u om tafel om een plan te maken voor de interieurbouw van uw winkel in Amersfoort en omgeving. Wij willen u écht leren kennen voordat wij aan de slag gaan. Als al uw wensen voor ons duidelijk zijn, gaan wij op een creatieve wijze aan het werk. Om u zoveel mogelijk te ontzorgen en uw wensen werkelijkheid te laten worden, sluiten wij de juiste partners. Wij hopen uw wensen zelfs te overtreffen! Bent u niet op zoek naar maatwerk, maar wel naar standaard stellingmateriaal voor in uw winkel, zoals Tego compatible stellingen, product displays en accessoires? Ook dan kunt u bij ons aankloppen. Wij leveren deze materialen in de kleuren van uw huisstijl, zodat uw interieurbouw past bij de uitstraling van uw winkel.

Interieurbouw Amersfoort proces

Wij helpen u gedurende het hele proces met de interieurbouw. De eerste stap is dat ons ontwerpteam, na een gesprek met u, uw wensen omzet naar 2D- en 3D-ontwerpen. Vervolgens worden de technische tekeningen gemaakt en zo nodig wordt er een prototype ontwikkeld. De volgende stap is de productie van de benodigde materialen in onze eigen werkplaats en de inkoop van overige producten bij onze toeleveranciers. Tot slot verzorgen wij de volledige interieurbouw in Amersfoort en omgeving bij u op locatie, waarna het proces afgerond is en uw nieuwe interieur klaar is. U blijft natuurlijk van A tot Z betrokken bij het hele proces en kunt altijd bij ons terecht, maar het werk doen wij. Bent u benieuwd naar onze interieurbouw projecten in onder andere retail, horeca, kantoorpanden en bibliotheken? Bekijk dan eens ons portfolio. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor een maatwerk interieur voor uw bedrijf!

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over interieurbouw voor u in Amersfoort?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen