Interieurbouw Apeldoorn

Interieurbouw Apeldoorn: wat bieden wij?

Voor professionele interieurbouw in Apeldoorn voor uw winkel, horecazaak of bedrijfspand bent u bij Vika aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van maatwerk interieurs voor bedrijven. Bij ons kunt u terecht voor het maken van onder andere een stijlvolle winkelinrichting, een moderne kantoorinrichting of een prachtig horeca interieur. Wij vinden het belangrijk om uw wensen goed te leren kennen en daarom hanteren wij een persoonlijke benadering. Wij mogen dit vak al meer dan 90 jaar uitoefenen en elke keer is het weer een feestje als we de verwachtingen van onze opdrachtgevers mogen overtreffen! Als interieurbouwer in Apeldoorn kunt bij ons terecht voor het realiseren van een compleet interieur, maar ook voor een ‘shop-in-shop’ concept en het leveren van standaard stellingmateriaal.

Interieurbouw Apeldoorn proces

Wilt u interieurbouw in Apeldoorn door echte specialisten op maat laten uitvoeren? Vika is van alle markten thuis wanneer we het hebben over maatwerk. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u in een persoonlijk gesprek. Vervolgens ontzorgen wij u van A tot Z. Dit houdt in dat wij uw interieur ontwerpen, produceren én monteren. Het gehele proces ziet er als volgt uit. Onze ontwerpers vertalen uw wensen en ideeën tot mooie 2D- en 3D-ontwerpen. Deze worden technisch uitgewerkt en waar nodig ontwikkelen wij een prototype. Daarna produceren wij de materialen voor u in onze eigen werkplaats of kopen wij deze in bij onze partners. Tot slot zorgen onze deskundige monteurs voor een goede montage van uw interieur bij u op locatie in Apeldoorn of omgeving. Hierna kunt u genieten van uw splinternieuwe interieur!

Interieurbouw Apeldoorn op maat

Vika is totaalleverancier op het gebied van interieurbouw in Apeldoorn en blinkt uit in diverse materialen zoals metaal, hout, glas en kunststof. Daarnaast hebben wij partnerschappen met diverse toeleveranciers om u altijd van het materiaal dat u wenst te kunnen voorzien. Voor standaard interieurmaterialen voor in uw winkel in uw huisstijl, zoals stellingen, displays en accessoires, kunt u ook bij Vika aankloppen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn voor uw interieurbouw in Apeldoorn! Bent u benieuwd naar onze afgeronde projecten? Bekijk dan ons portfolio. Hierin zult u projecten vinden in allerlei branches, zoals retail, horeca en kantoorpanden. Ook als uw branche hier niet tussen staat, kunnen wij u van dienst zijn met een maatwerk oplossing!

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over interieurbouw voor u in Apeldoorn?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen