Interieurbouw Arnhem

Interieurbouw Arnhem: wat bieden wij?

Is het uw wens om uw winkel, horecazaak of bedrijfspand te voorzien van een nieuw interieur? Dan bent u bij Vika aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 90 jaar expert op het gebied van interieurbouw in Arnhem en omstreken. Sterker nog, wij zijn een specialist in alle facetten van het realiseren van interieurs. Bij Vika nemen we namelijk het gehele proces bij u uit handen. Dit houdt in het ontwerpen, produceren én monteren van uw nieuwe interieur. Hierbij vinden wij een persoonlijke benadering erg belangrijk, waarbij we u, uw bedrijf en uw wensen goed leren kennen. Wij zijn totaalleverancier en werken met diverse materialen zoals metaal, hout, glas en kunststof. Daarnaast hebben wij partnerschappen met diverse toeleveranciers om u altijd van het materiaal dat u wenst te kunnen voorzien. Wij zijn dé partner voor maatwerk interieurbouw in Arnhem en omgeving. Maar ook voor standaard stellingmateriaal in uw huisstijl, displays en accessoires, kunt u bij Vika aankloppen.

Interieurbouw Arnhem proces

Bij interieurbouw in Arnhem en omstreken komen verschillende stappen kijken. Voordat wij aan de slag gaan met het ontwerpen van uw interieur, gaan wij het gesprek met u aan. Hierin achterhalen wij uw wensen en behoeften. Daarna gaan onze ontwerpers aan de slag om levensechte 2D- en 3D-tekeningen te maken. Na akkoord op ons voorstel ondergaan de tekeningen een laatste technische check en wordt er indien nodig een prototype gemaakt. Daarna gaan wij aan de slag met de productie en inkoop van de juiste materialen en tot slot zorgen onze monteurs voor de interieurbouw in Arnhem in uw pand. Na het gehele proces heeft u het interieur van uw dromen!

Interieurbouw in Arnhem op maat

Wij hebben al veel mooie interieurbouw projecten mogen verzorgen. Maatwerk vraagt soms om het bewandelen van onbekende paden, maar hier krijgen wij juist energie van! Benieuwd naar onze maatwerk projecten? Neem een kijkje in ons portfolio om een aantal van onze projecten te zien. Wij hebben veel projecten verzorgd in onder andere retail, horeca en kantoorpanden. Staat uw type sector hier niet tussen? Geen probleem, in andere sectoren leveren wij ook maatwerk interieurbouw in Arnhem en omgeving. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, dan gaan we samen met u om tafel!

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over interieurbouw voor u in Arnhem?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen