Interieurbouw Barneveld

Interieurbouw Barneveld: wat bieden wij?

Als u op zoek bent naar een partner voor interieurbouw in Barneveld en omstreken, dan bent u bij Vika Winkelinrichtingen aan het juiste adres. Prachtige interieurs bouwen en ontwerpen is namelijk onze passie! Met meer dan 90 jaar ervaring in het vak, kunnen wij met diverse materialen werken. Van origine ligt onze expertise in het werken met metaal, maar wij zijn ook bedreven in het bouwen van interieurs met hout, glas, kunststof en andere materialen. Wilt u uw kantoorpand opfrissen, uw winkelbeleving optimaliseren of uw horecazaak een nieuwe uitstraling geven? Wij zorgen voor interieurbouw in Barneveld omgeving die past bij de boodschap die u over wilt brengen. Een persoonlijke benadering vinden wij hierbij heel belangrijk, zodat uw visie en wensen goed vertaald worden naar de inrichting. Ons doel is immers om uw droominterieur werkelijkheid te laten worden!

Interieurbouw Barneveld op maat

Bij het leveren van interieurbouw rondom Barneveld komt vaak maatwerk kijken. Of het nu gaat om het creëren van een compleet nieuw interieur, een ‘shop-in-shop’ concept of enkel het leveren van specifiek stellingmateriaal en displays; elk project is anders, maar voor alles kunt u bij Vika terecht! Dankzij onze persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat uw huisstijl, visie en wensen goed overgebracht worden in het interieur. Eerst gaan onze ontwerpers met u om tafel om deze wensen in kaart te brengen en te vertalen naar prachtige 2D- en 3D-ontwerpen. Deze worden door onze technisch tekenaars uitgewerkt en waar nodig wordt er een prototype gemaakt. Daarna gaan wij over tot productie en inkoop, zowel in onze eigen werkplaats als bij toeleveranciers. Tot slot zorgen onze deskundige monteurs voor de realisatie van uw nieuwe interieur. Doordat wij een totaalleverancier zijn, zijn wij dé geschikte partner voor interieurbouw in Barneveld.

Interieurbouw Barneveld door Vika

Wij willen inspirerende, functionele en verantwoorde interieurs creëren waar waardevolle belevingen en ontmoetingen plaatsvinden. Met onze passie en vakmanschap voor interieurbouw in Barneveld en omstreken hebben wij al veel bedrijven in diverse sectoren mogen helpen. Of het nu gaat om een winkelinterieur met een functionele indeling en aantrekkelijke uitstraling, een horecazaak waar gasten zich welkom voelen of een kantoorpand waar medewerkers prettig kunnen werken; Vika staat voor u klaar. Ons team is op de hoogte van de meest recente trends en ontwikkelingen in de interieurbouwbranche. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze projecten? In ons portfolio kunt u een kijkje nemen. Ook als uw branche hier niet tussen staat, kunnen wij u helpen met een maatwerk oplossing. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over interieurbouw in Barneveld voor u?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen