Interieurbouw bedrijf Apeldoorn

Wat kunnen wij u bieden als interieurbouw bedrijf?

Bent u op zoek naar een mooi interieur voor uw bedrijf of een deskundig interieurbouw bedrijf om u te helpen bij het realiseren van die droominrichting? Het ontwerpen en realiseren van een compleet nieuw interieur, maar ook het opfrissen van bestaande interieurs is onze passie! Omdat wij een interieurbouw bedrijf zijn, kunt u bij ons terecht voor het realiseren van een complete inrichting van uw winkel, kantoorpand of ander bedrijfspand inclusief verbouwing. Maar wij zijn ook de juiste partner voor het creëren van ’shop-in-shop’ concepten en het leveren van stellingmateriaal, displays en ander presentatiemateriaal. Dankzij onze brede expertise kan dit in verschillende branches: van groothandels tot kledingwinkels, van bouwmarkten tot bibliotheken en van kantoorpanden tot aan supermarkten. Als interieurbouw bedrijf willen wij uw wensen werkelijkheid laten worden! Met meer dan 90 jaar ervaring in het werken met verschillende materialen zoals metaal, hout, kunststof en glas zijn wij zeer bedreven om u te helpen. Daarnaast helpen wij u ook met randzaken zoals projectmanagement, verlichting en signing. Ons doel is om u zoveel mogelijk te ontzorgen!

Als interieurbouw bedrijf leveren wij maatwerk

Wij zijn een interieurbouw bedrijf uit Apeldoorn. U kunt bij ons terecht voor maatwerk interieurbouw, maar ook voor een groot assortiment aan standaard stellingmateriaal. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, waardoor het materiaal volledig aangepast kan worden aan uw ruimte en huisstijl. Zo kunnen we een onderscheidend interieur verzorgen dat goed aansluit bij uw visie en wensen. Hiervoor is een persoonlijke benadering nodig en daar hechten wij dan ook veel waarde aan. Voor maatwerk moeten soms onbekende paden bewandeld worden, maar hier krijgen wij juist energie van! In dat soort projecten kunnen wij onze creativiteit kwijt. Om uw droominrichting werkelijkheid te laten worden, sluiten wij de juiste partners aan. De passie voor ons vak willen wij graag met u delen en daarom is onze wens niet om alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze ook te overtreffen. Als interieurbouw bedrijf willen wij inspirerende, functionele en verantwoorde interieurs creëren waar waardevolle belevingen en ontmoetingen plaatsvinden.

Interieurbouw bedrijf van A tot Z

Iedere dag houden wij ons bezig met interieurbouw voor bedrijven in verschillende branches. Hierin zijn wij een totaalleverancier van A tot Z, maar u kunt bij ons ook terecht voor los stellingmateriaal, losse presentatiedisplays en dergelijken. Als u een interieur van A tot Z wilt laten realiseren, begint ons ontwerp team met het vertalen van uw wensen naar mooie 2D en 3D ontwerpen. Daarna wordt dit ontwerp technisch uitgewerkt en waar nodig ontwikkelen wij een prototype. In zowel onze eigen werkplaats als bij toeleveranciers gaan wij over tot inkoop en productie. Tot slot realiseren onze deskundige monteurs het interieur in uw bedrijfspand. Nu is het tijd om te genieten van het resultaat! Wij verzorgen interieurbouw voor bedrijven in diverse branches zoals retail en horeca, maar u kunt bij ons ook terecht om bijvoorbeeld uw kantoorpand of bibliotheek in te richten. Neemt u vooral een kijkje tussen de projecten in ons portfolio! Zelfs als uw sector hier niet tussen staat, kunnen wij u helpen met een maatwerkoplossing. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over interieurbouw voor uw bedrijf?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen