Interieurbouw Doetinchem

Interieurbouw Doetinchem: wat bieden wij?

Al meer dan 90 jaar is het onze passie om winkels en andere bedrijfspanden te voorzien van het mooiste interieur. Als interieurbouwer in Doetinchem en omstreken ontwerpen en realiseren wij complete inrichtingen inclusief bijbehorende verbouwingen. Naast maatwerk interieurs leveren wij ook ‘shop-in-shop’ concepten en standaard stellingmateriaal voor uw winkel, kantoor, horecazaak of ander bedrijfspand. Als ervaren interieurbouwer zijn wij bedreven in het werken met verschillende materialen zoals metaal, hout, glas en kunststof. U kunt ook bij ons terecht voor afwerking, signing, verlichting en dergelijken. Omdat wij een totaalleverancier zijn, willen wij u met turn-key oplossingen zoveel mogelijk ontzorgen.

Maatwerk interieurbouw in Doetinchem

Voor maatwerk interieurbouw in Doetinchem bent u bij Vika aan het juiste adres! Maatwerk projecten geven ons energie, omdat wij hierdoor onze enthousiasme en creativiteit kwijt kunnen in de meest inspiratievolle projecten. Eerst wordt er gestart met een persoonlijk gesprek om uw ideeën met ons te delen. Vervolgens gaan onze ontwerpers aan de slag met het ontwerp in 2D en 3D. Het ontwerp wordt vervolgens technisch uitgewerkt en eventueel wordt er een prototype gemaakt, zodat u een goed beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat. Vervolgens verzorgen wij de productie en inkoop, zowel in onze eigen werkplaats als bij onze toeleveranciers. Middels een strakke planning zorgen onze monteurs ervoor dat uw pand er helemaal naar wens uit komt te zien. Daarna kunt u bij ons terecht voor nazorg. Wij adviseren u graag over onderhoud en staan klaar voor vragen. Op deze manier garanderen wij kwaliteit en een lange levensduur van uw interieurbouw in Doetinchem en omgeving.

Interieurbouw voor winkels in Doetinchem

Als bedrijf in Doetinchem wilt u natuurlijk onderscheidend zijn. Onze stellingen, displays en accessoires leveren wij in uw huisstijl, zodat uw inrichting aansluit bij uw merk. Wij leveren interieurs aan verschillende bedrijven, onder andere in de retailbranche, zoals supermarkten, bouwmarkten, kledingwinkels en elektronicawinkels. Wij voeren niet alleen grote projecten uit. Ook voor kleine projecten kunt u bij ons terecht. Wij zorgen namelijk altijd voor de best passende oplossing. Wij willen inspirerende, functionele en verantwoorde interieurs creëren waar waardevolle belevingen en ontmoetingen plaatsvinden. Neem een kijkje in ons portfolio om onze projecten te bekijken! Staat uw sector er niet bij? Ook dan kunnen wij u helpen met een maatwerkoplossing voor uw interieurbouw in Doetinchem. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over interieurbouw in Doetinchem voor u?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen