Interieurbouw Enschede

Interieurbouw Enschede: wat bieden wij?

Bent u op zoek naar een interieurbouwer in Enschede en omgeving? Zoek niet verder, bij Vika bent u aan het juiste adres. Wij ontzorgen u van A tot Z met de interieurbouw van uw winkel, kantoorpand of horecazaak. Dit doen wij al 90 jaar en elk ontwerp is weer speciaal. Als totaalleverancier blinken wij uit in uiteenlopende materialen. Van origine ligt onze specialiteit bij metaal, maar wij werken ook met hout, kunststof en glas. Wij vinden het belangrijk om de wensen van onze opdrachtgevers keer op keer te overtreffen. Om deze reden hanteren wij een persoonlijke benadering. Voordat wij aan de slag gaan met het ontwerpen van uw nieuwe interieur, willen wij u en uw wensen daarom echt goed leren kennen.

Interieurbouw Enschede proces

Bij interieurbouw in Enschede en omstreken komen verschillende stappen kijken. Samen met u gaan we om tafel om uw wensen en behoeften uit te werken, of het nu gaat om een geheel interieurbouw ontwerp van een complete winkel of bedrijfspand of enkel het leveren van standaard stellingmateriaal. Wij brengen uw wensen in kaart en gaan op zoek naar de juiste kleuren en materialen. Deze verwerken wij in 2D- en 3D-ontwerpen en indien nodig voegen wij hier nog een prototype aan toe. Dit ontwerp is zowel visueel als technisch compleet in orde. Na uw akkoord, gaan we aan de slag met de productie en inkoop van uw gewenste materialen, zowel in onze eigen werkplaats als bij toeleveranciers. Vervolgens komen onze monteurs bij u op locatie het hele interieur piekfijn monteren en kunt u genieten van uw nieuwe droominrichting. Gedurende het proces van interieurbouw in Enschede kunt u altijd bij ons aankloppen, zodat u de vinger aan de pols houdt.

Interieurbouw Enschede op maat

Naast een persoonlijke benadering is kwaliteit, precisie en nauwkeurigheid ook iets waar wij bij Vika voor staan. In de afgelopen 90 jaar hebben wij al veel bedrijven ontzorgd op het gebied van interieurbouw in Enschede. Bekijk ons portfolio om een deel van onze projecten te zien. Wij hebben projecten uitgevoerd in diverse branches, zoals retail, horeca en kantoorpanden. In ons portfolio vindt u bijvoorbeeld kledingwinkels, supermarkten, bibliotheken en horecazaken. Maar ook als uw branche hier niet tussen staat, kunnen wij u van dienst zijn. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van interieurbouw? Neem dan contact met ons op, dan plannen wij een afspraak in om samen te bekijken hoe wij u kunnen helpen!

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over interieurbouw voor u in Enschede?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen