Interieurbouw Gelderland

Interieurbouw Gelderland: wat bieden wij?

Gloednieuwe interieurs bouwen en ontwerpen is al meer dan 90 jaar onze passie. Ook kunnen wij uw inrichting moderniseren en vernieuwen én leveren wij standaard stellingmateriaal voor uw winkel, kantoor, horecazaak of andere bedrijfsruimte. Wij hebben ruime ervaring in het werken met verschillende materialen, denk hierbij aan metaal, hout, glas en kunststof. Als veelzijdige totaalleverancier en interieurbouwer in Gelderland blinken wij uit in het realiseren van prachtige interieurs waar u jaren plezier van heeft. Het is ons doel om, op het gebied van interieurbouw in Gelderland, zoveel mogelijk werk bij u uit handen te nemen.

Maatwerk interieurbouw in Gelderland

Voor maatwerk interieurbouw in Gelderland bent u bij Vika aan het juiste adres. Maar hoe zorgen we ervoor dat uw interieur precies past bij wat u wilt uitstralen? Allereerst gaan we met u om de tafel zitten om uw wensen te bespreken. Wij willen u namelijk écht leren kennen voordat we voor u aan de slag gaan. Wanneer al uw wensen besproken zijn, zorgen wij voor een advies op maat. Wij voorzien u van 2D- en 3D-ontwerpen, zodat u een goed beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat. Is het idee naar wens? Dan gaan wij voor u aan de slag. Om uw wensen werkelijkheid te maken, zetten we onze monteurs en interieurbouwers in. Wij streven er zelfs naar om uw wensen te overtreffen. Bent u op zoek naar standaard stellingmateriaal, zoals Tego compatible stellingen, product displays en accessoires? Geen probleem! Wij kunnen u voorzien van alle benodigdheden voor een moderne winkelinrichting. Materialen worden geheel in uw huisstijl geleverd zodat uw interieurbouw in Gelderland geheel aansluit bij de uitstraling van uw merk.

Interieurbouw voor winkels in Gelderland

Wij onderscheiden ons door het hele plaatje te bieden voor uw interieurbouw in Gelderland. We betrekken u van A tot Z bij het proces en u kunt altijd bij ons terecht voor vragen, maar wij doen het werk. Van ontwerp tot realisatie en daarna. Wij ontzorgen u volledig, adviseren u over onderhoud en staan voor u klaar wanneer nodig. Hierdoor kunnen wij kwaliteit en een lange levensduur garanderen. Als interieurbouwer in Gelderland willen wij inspirerende, functionele en verantwoorde interieurs creëren waar waardevolle belevingen en ontmoetingen plaatsvinden. Bent u benieuwd naar onze interieurbouw projecten in onder andere retail, horeca, kantoorpanden en bibliotheken? Bekijk dan eens ons portfolio. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor een maatwerk interieur voor uw bedrijf!

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over interieurbouw in Gelderland voor u?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen