Interieurbouw Nijmegen

Interieurbouw Nijmegen: wat bieden wij?

Het vinden van de juiste partner die het interieur van uw bedrijf weet af te stemmen op basis van uw wensen is niet altijd even eenvoudig. Bij Vika kunt u rekenen op een gedegen partner voor interieurbouw in Nijmegen en omstreken. Het is onze passie om uw bedrijfsinterieur volledig te moderniseren. Met meer dan 90 jaar ervaring in de interieurbouw staan wij garant voor het leveren van een hoge kwaliteit. Ons kantoor zit in Apeldoorn, maar wij opereren door heel Gelderland en Nederland en komen gerust bij u langs in Nijmegen. Of het nu een compleet nieuw maatwerk winkelinterieur, een ‘shop-in-shop’ concept of enkel stellingmateriaal in de huisstijl van uw bedrijf betreft, bij Vika kunt u altijd terecht.

Interieurbouw in Nijmegen op maat

Onze interieurbouwers in Nijmegen en omgeving zijn erg ervaren in het leveren van maatwerk. Het is ons doel om uw droominterieur werkelijkheid te laten worden. Om dit te realiseren, is een persoonlijke benadering noodzakelijk. Wij willen u en uw wensen echt leren kennen voordat wij aan de tekentafel aan de slag gaan. Wij zijn een totaalleverancier en blinken uit in uiteenlopende materialen. Van origine ligt onze specialiteit bij metaal, maar wij werken ook met bijvoorbeeld hout, glas en kunststof. Daarnaast hebben wij vele leveranciers als partners om u altijd van het materiaal dat u wenst te kunnen voorzien. De mogelijkheden voor interieurbouw in Nijmegen bespreken wij graag met u gedurende het proces. Voor een groot assortiment standaard Tego compatible stellingmateriaal voor in uw winkel, naar wens in uw huisstijl gepoedercoat, kunt u ook bij Vika aankloppen.

Interieurbouw Nijmegen proces

Onze werkwijze bij interieurbouw in Nijmegen op maat is er één waarbij wij u zoveel mogelijk willen ontzorgen. Allereerst gaan wij met u om tafel om uw wensen te concretiseren. Vervolgens gaat ons ontwerpteam aan de slag om mooie 2D- en 3D-ontwerpen te maken. Deze werken wij technisch uit en indien nodig maken wij ook een prototype. Na uw akkoord gaan wij aan de slag met het produceren en inkopen van de benodigde materialen volgens het plan. Daarna rest ons het bouwen van uw interieur op locatie door onze monteurs, waarna u kunt genieten van de nieuwe uitstraling van uw bedrijf. Bekijk onze interieurbouw projecten in ons portfolio. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn voor uw interieurbouw in Nijmegen!

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over interieurbouw voor u in Nijmegen?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen