Interieurbouw Veenendaal

Interieurbouw Veenendaal: wat bieden wij?

Als interieurbouwer in Veenendaal en omgeving is het onze passie om complete interieurs te ontwerpen en realiseren. Van idee tot ontwerp en van realisatie tot nazorg. Er is genoeg ruimte voor eigen inbreng waardoor we gezamenlijk tot een gepaste inrichting voor uw bedrijfspand of winkel komen. Met meer dan 90 jaar ervaring is het ons doel om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij maken uw wensen werkelijkheid! Als veelzijdige interieurbouwer en totaalleverancier zijn wij bedreven in het werken met diverse materialen, zoals metaal, hout, glas en kunststof. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een groot assortiment standaard Tego compatible stellingmateriaal.

Maatwerk interieurbouw in Veenendaal

Voor maatwerk interieurbouw in Veenendaal bent u bij Vika aan het juiste adres! Wij verzorgen een geheel gepersonaliseerd interieurplan en de uitwerking hiervan. Omdat wij een persoonlijke benadering belangrijk vinden, werken wij altijd met maatwerk projecten. Hierdoor zijn wij onderscheidend en kunnen we uw droominterieur werkelijkheid laten worden! Wij helpen u van A tot Z met het realiseren van uw gewenste inrichting. Allereerst worden uw wensen vertaald naar prachtige 2D- en 3D-ontwerpen door ons ontwerpteam. Het ontwerp wordt vervolgens technisch uitgewerkt en, indien gewenst, uitgewerkt tot een prototype. Dan volgt de productie en inkoop, zowel in onze eigen werkplaats als bij toeleveranciers. Onze deskundige installateurs zorgen voor de uiteindelijke realisatie. Voor nazorg van de interieurbouw in Veenendaal en omstreken kunt u ook bij ons terecht. Wij adviseren u over onderhoud en staan voor u klaar wanneer nodig. Hierdoor kunnen wij kwaliteit en een lange levensduur garanderen.

Interieurbouw voor winkels in Veenendaal

Als bedrijf in of rondom Veenendaal wilt u natuurlijk onderscheidend zijn. Dit kan met een moderne en gepaste inrichting, geheel in uw huisstijl. Wij leveren al jaren interieurbouw in Veenendaal aan bedrijven in onder andere de retail branche, zoals elektronicawinkels, kledingwinkels, supermarkten en bouwmarkten. Hoe klein of groot het project ook is, wij zorgen altijd voor de allerbeste oplossing. Wij betrekken u bij het project van ontwerp tot realisatie zodat er een winkelinrichting ontstaat die geheel aansluit bij uw wensen. Wij willen inspirerende, functionele en verantwoorde interieurs creëren waar waardevolle belevingen en ontmoetingen plaatsvinden. Neem een kijkje in ons portfolio om onze projecten te bekijken! Staat uw sector er niet bij? Ook dan kunnen wij u helpen met een maatwerkoplossing voor uw interieurbouw in Veenendaal. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over interieurbouw in Veenendaal voor u?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen