Interieurbouw Zwolle

Interieurbouw Zwolle: wat bieden wij?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met interieurbouw in Zwolle en omgeving voor uw winkel, kantoor, horecazaak of ander bedrijfspand? Een restyling door Vika Winkelinrichtingen leidt al meer dan 90 jaar tot bedrijven met een compleet eigen identiteit die aansluiten bij de doelgroep. Zaken en kantoorpanden die bovengemiddeld scoren in beleving en (werk)plezier! Gedurende het proces van interieurbouw in Zwolle nemen wij zoveel mogelijk bij u uit handen. Ons doel is om u te ontzorgen van A tot Z. Ook wanneer u niet op zoek bent naar een compleet nieuw interieur, maar wél naar stellingmateriaal, displays of accessoires in uw huisstijl, bent u bij Vika aan het juiste adres.

Interieurbouw Zwolle proces

Als interieurbouwer in Zwolle omgeving gaan wij graag samen met u aan de slag om het perfecte ontwerp voor uw interieur te maken. Dit doen wij door middel van een persoonlijk gesprek, wij moeten uw wensen namelijk echt goed leren kennen, voordat wij uw verwachtingen kunnen overtreffen. Nadat uw wensen in kaart zijn gebracht, gaan onze ontwerpers aan de slag om 2D- en 3D-ontwerpen van uw gewenste interieur te maken. Bij het ontwerp houden wij rekening met zowel uw visuele als technische wensen. Het ontwerp presenteren wij aan u en na akkoord gaan wij aan de slag met de productie en inkoop van de benodigde materialen, zowel in onze eigen werkplaats als bij toeleveranciers. Als alle materialen geproduceerd zijn, gaan onze monteurs bij u op locatie in Zwolle aan de slag met het monteren van uw interieur. Daarna kunt u genieten van uw interieurbouw project!

Interieurbouw in Zwolle op maat

Wij zijn een totaalleverancier in interieurbouw van A tot Z en werken daarom met verschillende materiaalsoorten. Van origine ligt onze specialiteit maar metaal, maar wij werken ook met hout, kunststof en glas. Daarnaast hebben wij partnerschappen met veel toeleveranciers van materialen, zodat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen. Wij hebben al veel bedrijven mogen ontzorgen op het gebied van interieurbouw in Zwolle. Bekijk ons portfolio om een beeld te krijgen van onze projecten. In ons portfolio vindt u projecten in retail, horeca, kantoorpanden en andere bedrijfspanden. Ook als uw branche hier niet tussen staat, kunnen wij u helpen met een maatwerk oplossing. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw zaak kunnen betekenen met betrekking tot interieurbouw in Zwolle en omstreken? Neem dan contact op!

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over interieurbouw voor u in Zwolle?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen