Interieurbouw

Wat voor interieurbouw kunnen wij u bieden?

Het ontwerpen en bouwen van een compleet nieuw interieur, maar ook het opfrissen van uw bestaande interieur is onze passie! Als interieurbouwer houden wij ons bezig met het realiseren van complete interieurs inclusief bijbehorende verbouwingen, maar wij creëren ook ‘shop-in-shop’ concepten en leveren standaard stellingmateriaal voor uw winkel, kantoor, horeca zaak of ander bedrijfspand. Wij maken uw wensen werkelijkheid! Als veelzijdige interieurbouwer (interieurarchitect) en totaalleverancier zijn wij bedreven in het werken met diverse materialen, zoals metaal, hout, glas en kunststof. Met meer dan 90 jaar ervaring en persoonlijke aandacht is het ons doel om u zoveel mogelijk te ontzorgen!

Maatwerk interieur bouw

Voor maatwerk interieurbouw bent u bij ons aan het juiste adres! Om ervoor te zorgen dat uw interieur onderscheidend is en aansluit bij uw visie, is persoonlijke benadering nodig. Maatwerk vraagt immers soms om het bewandelen van onbekende paden. Laat dit nou net zijn waar wij energie van krijgen! Juist in projecten waar nog geen bestaande oplossing voor is, kunnen wij onze creativiteit kwijt. Wij sluiten de juiste partners aan om uw droominterieur werkelijkheid te laten worden. Wij hebben passie voor ons vak en dit enthousiasme willen wij graag met u delen. Onze wens is niet om alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze ook te overtreffen! Naast maatwerk, kunt u bij ons ook terecht voor een groot assortiment aan standaard stellingmateriaal. Onze stellingen, displays en accessoires leveren wij in uw huisstijl kleuren, zodat uw interieurbouw altijd aansluit bij uw merk. Als interieurbouw bedrijf willen wij u verzorgen van A tot Z.

Interieurbouw Bibliotheek Alphen
Interieurbouw Yoghurt Barn

Interieurbouw bedrijven

Als interieurbouwer en totaalleverancier helpen wij met het realiseren van uw interieur van A tot Z. Eerst vertaalt ons ontwerpteam uw wensen en ideeën naar prachtige 2D- en 3D ontwerpen. Het ontwerp wordt daarna technisch uitgewerkt en waar nodig wordt een prototype ontwikkeld. In onze eigen werkplaats en bij toeleveranciers wordt overgegaan tot inkoop en productie. Vervolgens wordt de interieurbouw verzorgd door onze deskundige monteurs! Het enige dat u nu nog rest, is te genieten van uw nieuwe interieur. Wij verzorgen interieurs bij bedrijven in zowel retail als horeca, maar ook voor interieurbouw van o.a. kantoorpanden en bibliotheken kunt u bij ons terecht. Neem een kijkje bij onze projecten om ons portfolio te bekijken! Zelfs als u uw sector hier niet tussen ziet staan, kunnen wij u helpen met een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wat is interieurbouw?

Een vakgebied waarin men zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en installeren van op maat gemaakte meubels, inrichtingen en interieur onderdelen.

Wat voor interieurbouw diensten biedt Vika aan?

Wij bieden complete oplossingen voor winkels, kantoren, horeca en meer, inclusief ontwerp, technische uitwerking, productie en montage.

Wat is het voordeel van maatwerk interieurbouw?

Maatwerk biedt unieke oplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen en huisstijl.

Hoe verloopt een interieurbouwproject bij Vika?

Van intakegesprek en ontwerp tot productie en montage, wij verzorgen het gehele traject.

Wat zijn de kosten van een interieur project?

De kosten variëren afhankelijk van de specificaties en materialen. Neem contact met ons op voor een offerte.

Hoe lang duurt een project gemiddeld?

De duur varieert per project. Neem contact met ons op voor een specifieke tijdsinschatting.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over interieurbouw voor uw bedrijf?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen