Interieurontwerp

Van interieurontwerp tot aan realisatie

Onze passie is het ontwerpen en realiseren van nieuwe interieurs, maar ook het opfrissen van een bestaand interieurontwerp! Als interieurontwerper zorgen wij ervoor dat complete interieurs inclusief bijbehorende verbouwingen zowel ontworpen als gerealiseerd worden. Daarnaast creëren wij ook ‘shop-in-shop’ concepten, ontwerpen wij displays en ander presentatiemateriaal. Maar wij leveren ook een groot assortiment standaard stellingmateriaal dat geschikt is voor winkels, kantoorpanden, horecagelegenheden en andere denkbare bedrijfspanden. Alles met als doel om uw interieurontwerp wensen werkelijkheid te laten worden! Wij zijn bedreven in het werken met diverse materialen, zoals metaal, hout, glas en kunststof. Wij kunnen u daarnaast ook helpen met signing, verlichting en dergelijken. Onze meer dan 90 jaar ervaring en persoonlijke aandacht gebruiken wij om u zoveel mogelijk te ontzorgen!

Als interieurontwerper leveren wij maatwerk

Voor maatwerk interieurs bent u bij ons aan het goede adres! Wij willen ervoor zorgen dat uw interieurontwerp onderscheidend is en aansluit bij uw visie. Hiervoor is persoonlijke benadering nodig. Maatwerk vraagt soms immers om het bewandelen van nog onbekende paden! Maar hier halen wij juist energie uit, want wij kunnen onze creativiteit kwijt in projecten waar nog geen bestaande oplossing voor is. Om het interieurontwerp van uw dromen werkelijkheid te laten worden, sluiten wij de juiste partners aan. Onze passie voor ons vak willen wij graag met u delen. Naast maatwerk kunt u bij ons ook terecht voor standaard stellingmateriaal. Deze kunnen wij volledig aanpassen aan uw huisstijl, zodat uw interieurontwerp perfect aansluit bij uw merk.

Interieurontwerp House of Lena
Interieurontwerp Media Markt

Interieurontwerp voor bedrijven

Als interieurontwerper en totaalleverancier helpen wij niet alleen met uw interieurontwerp, maar ook met de realisatie ervan van A tot Z. Ons ontwerpteam vertaalt uw wensen en ideeën naar prachtige 2D- en 3D-ontwerpen. Deze worden technisch uitgewerkt door onze technisch tekenaars en waar nodig ontwikkelen wij een prototype. Vervolgens gaan wij over tot inkoop en productie, zowel in onze eigen werkplaats als bij toeleveranciers. Tot slot zal het interieurontwerp gerealiseerd worden in uw pand door onze deskundige monteurs. Het enige dat u nu nog hoeft te doen is genieten van uw nieuwe interieur! Als interieur ontwerpbureau verzorgen wij interieurontwerp bij diverse bedrijven in zowel retail als horeca, maar wij richten bijvoorbeeld ook kantoren en bibliotheken in. Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje bij ons portfolio! Als uw sector hier niet tussen staat, kunnen wij u nog steeds helpen met een maatwerkoplossing. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over uw nieuwe interieurontwerp?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen