Vika levert boekenkasten bibliotheek Utrecht

Stalen interieurdelen voor Bibliotheek Neude

Met trots mogen wij mededelen dat wij in opdracht van Coors Interieurbouw BV uit Ridderkerk momenteel de stalen interieurdelen van de boekenkasten voor de nieuwe Bibliotheek Neude in Utrecht leveren.

Dit is een erg bijzonder project, aangezien deze bibliotheek gevestigd wordt in het voormalige, rijksmonumentale pand aan het Neude waarin vanaf 1924 het postkantoor was gevestigd. Hieronder ziet u een filmpje van de Provincie Utrecht over de restauratie van dit monumentale pand.

Boekenkasten bibliotheek Utrecht

1000 boekenkasten geleverd

Het hart van de boekenkasten is een stalen frame met boekenschappen in diverse uitvoeringen. De stalen frames worden voorzien van een houten schil met een bamboe houtdecor. De moderne interieurelementen zijn functioneel en in perfecte harmonie met de oude stijlelementen van het gebouw. Als op 13 maart 2020 de bibliotheek open gaat voor het publiek, zullen wij 1000 boekenkasten met een kleine 4000 boekenplanken geleverd en geplaatst hebben. Prinses Laurentien zal die dag de feestelijke opening van het pand verzorgen.

 

Wilt u meer informatie over dit project of wilt u door ons een soortgelijk project laten uitvoeren? U kunt contact met ons opnemen via e-mail: info@vikawinkelinrichtingen.nl of via telefoon: +31 (0)55 5385690.

Meer weten hierover?

Neem dan contact met ons op.

Samen brainstormen over uw nieuwe droominrichting?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen