Vika Winkelinrichtingen Apeldoorn vacatures interieurbouw

Vacature Accountmanager (32 - 40 uur)

Krijg je energie van maatwerk interieur oplossingen? Ben je in staat om het salestraject van begin tot eind te leiden? Zie je kansen waar anderen misschien obstakels zien? Ben je vastberaden in het bereiken van je doelen? Werk je graag in een klein en betrokken team?

Solliciteer dan op onze functie van accountmanager!

Wat ga je doen?

Als accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het verkopen van interieurs / turn key  projecten. Samen met ons ontwerpteam kom je tot een goed voorstel in design en prijs. Een calculatie maak je samen met collega’s. Je voert acties uit om ons klantenbestand verder uit te breiden en benadert klanten zelfstandig. Je steekt de binnenkant van diverse panden in een mooi nieuw jasje!

Je overlegt met verschillende partijen, denk hierbij aan de klant, een netwerk van toeleveranciers en collega’s om samen tot het gewenste resultaat te komen. Je zult voornamelijk aan de slag gaan voor Wecare, het dochterbedrijf van Vika. Kijk hier voor een impressie van de projecten van Wecare.

Vacature accountmanager Wecare en Vika Apeldoorn

Wie ben jij?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in sales / accountmanagement.
  • Je hebt verstand van of enige ervaring met interieurbouw.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift.
  • Je hebt een sterke focus op resultaat en werkt gestructureerd.
  • Je hebt een proactieve houding.
  • Je ziet kansen en bent analytisch sterk.
  • Als je ervaring hebt in de wereld van optieken, juweliers en/of zorginstellingen, is dit voor ons een pré.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een informele werksfeer met korte communicatielijnen. Je komt te werken in een dynamisch, hecht team, waarbinnen jij je eigen verantwoordelijkheden hebt. We bieden een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO Technische Groothandel. Daarnaast bieden wij diverse opleidingsmogelijkheden, zo kun je cursussen volgen om aan jouw carrière te bouwen. Uiteraard krijg je een goed salaris (afhankelijk van jouw ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je zult starten met een contract van een half jaar voor 32 tot 40 uur per week met uitzicht op een vast contract.

Wie zijn wij?

Wecare is een dochterbedrijf van Vika. We zijn succesvol in het ontwerpen én maken van complete inrichtingen voor zelfstandige opticiens in Nederland en België. De projecten zijn vaak voor opticiens, maar steeds vaker ook in de zorg. Meestal zijn onze projecten turn-key, dus complete inrichtingen van idee tot en met realisatie. We zijn ambitieus en we zijn elke dag op zoek naar beter of mooier. Binnen het kader dat projecten binnen de tijd en budget opgeleverd dienen te worden, is er ook ruimte voor ontspanning.

Vika Winkelinrichtingen levert standaard inrichtingsmaterialen en vult deze aan met maatwerkoplossingen. Ons specialisme is de retailsector, maar klanten kunnen bij ons ook terecht voor projectinrichting, interieurbouw, stellingmateriaal, displays en het inrichten van kantoren, horecagelegenheden of bibliotheken. Vika staat voor Veelzijdig, Innovatief, Klantgericht en Authentiek. We zijn van vele markten thuis, dat merk je ook in je dagelijkse werkzaamheden. Wij bedienen veel soorten klanten, met ieder hun eigen behoeften en verwachtingen. Werken bij ons is nooit saai!

Wil jij bij ons solliciteren als accountmanager?

Heb jij interesse om bij ons als accountmanager aan de slag te gaan en herken jij jezelf in het hierboven beschreven profiel? Reageer dan direct op deze vacature door jouw CV en bijbehorende motivatie te sturen. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten jij met je meebrengt. Stuur jouw sollicitatie naar Angela de Boer via adb@vikawinkelinrichtingen.nl. Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Gert Visch via 055-5385690.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar enthousiast personeel om ons bedrijf nog verder te laten groeien! Meer weten over ons? Bekijk dan onze bedrijfsfilm hiernaast.