Vacatures Vika Winkelinrichtingen

Vacature monteur

Vind jij het geweldig om een ruimte om te toveren tot iets moois? Werk jij graag in een klein en betrokken team? Weet je van aanpakken en draai je jouw handen niet om voor opbouwwerkzaamheden?

Solliciteer dan op onze fulltime functie van monteur (40u)!

Wat ga je doen?

  • Winkelinrichtingen van diverse materialen waaronder metaal en hout realiseren op locatie bij onze klanten.
  • Voorbereidende werkzaamheden op locatie bij ons in Apeldoorn.

Wie ben jij?

  • Je bent handig en hebt een relevante werkervaring. Een technische MBO-opleiding is voor ons een prĂ©.
  • Je bent flexibel inzetbaar en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Je bent sociaal, communicatief vaardig en vindt het leuk om in een team te werken.
  • Je beschikt over rijbewijs B.
Vacature monteur Vika

Wie zijn wij?

Vika Winkelinrichtingen levert met een gedreven en ervaren team van medewerkers totaaloplossingen op het gebied van (winkel)interieurs. Naast het leveren aan retailketens, bedienen wij ook individuele klanten die wij volledig ontzorgen. Wij bieden onze medewerkers een informele werksfeer met veel vrijheid, maar wel met bijbehorende verantwoordelijkheden. Vika is van vele markten thuis, dat merk je ook in je dagelijkse werkzaamheden. Wij bedienen veel soorten klanten, met ieder hun eigen behoeften en verwachtingen. Werken bij Vika is nooit saai!

Vika Winkelinrichtingen Apeldoorn

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een informele werksfeer. Je komt te werken in een klein, gezellig en hecht team. Geen dag is hetzelfde en er is veel afwisseling in je dagelijkse werkzaamheden, maar je hebt wel je eigen verantwoordelijkheden. Je werkt voornamelijk op locatie bij onze klanten. We bieden een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO Technische Groothandel. Daarnaast bieden wij diverse opleidingsmodelijkheden, een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil jij bij ons solliciteren als Allround Technisch Medewerker?

Heb je interesse om bij ons als monteur aan de slag te gaan en herken jij jezelf in het hierboven beschreven profiel? Reageer dan direct op deze vacature door middel van het sturen van jouw CV en een bijbehorende motivatie. Je kunt deze sturen naar Paul van der A via pvda@vikawinkelinrichtingen.nl. Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Marie-Louise Plagman via 055-5385690.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar enthousiast personeel om ons bedrijf nog verder te laten groeien! Meer weten over ons? Bekijk dan onze bedrijfsfilm hiernaast.