Vacatures Vika Winkelinrichtingen

Vacature Tekenaar (32 - 40 uur)

Vind jij het geweldig om (nieuwe) producten te ontwikkelen en uit te werken op basis van onze (klant)wensen? Werk jij graag in een klein en betrokken team? Weet je van aanpakken en draai je jouw handen niet om voor het op tekening zetten van producten?

Solliciteer dan op onze functie van (technisch) tekenaar!

Wat ga je doen?

  • Je zet tekeningen op van nieuwe producten of wijzigt bestaande producten.
  • Je instrueert de toeleveranciers (intern/extern) voor het maken van modellen en prototypes.
  • Je rapporteert per project over de gemaakte uren en bewaakt de tijdige totstandkoming van de modellen of producten. Oftewel jij zet zelfstandig of samen met een projectleider het concept om in realiteit.
Vacature tekenaar Apeldoorn Vika Winkelinrichtingen

Wie zoeken wij?

  • Je bent handig en hebt relevante werkervaring.
  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding met een technische achtergrond.
  • Je hebt ervaring met Inventor en Autocad.
  • Je bent sociaal, communicatief vaardig en vindt het leuk om in een team te werken.
  • Ervaring in het tekenwerk binnen de interieurbouw is meer dan welkom.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een informele werksfeer. Je komt te werken in een klein, gezellig en hecht team. Geen dag is hetzelfde en er is veel afwisseling in je dagelijkse werkzaamheden, maar je hebt wel je eigen verantwoordelijkheden. We bieden een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO Technische Groothandel. Daarnaast bieden wij diverse opleidingsmodelijkheden, een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vika Winkelinrichtingen Apeldoorn

Wie zijn wij?

Vika Winkelinrichtingen levert met een gedreven en ervaren team van medewerkers totaaloplossingen op het gebied van (winkel)interieurs. Naast het leveren aan retailketens, bedienen wij ook individuele klanten die wij volledig ontzorgen. Wij bieden onze medewerkers een informele werksfeer met veel vrijheid, maar wel met bijbehorende verantwoordelijkheden. Vika is van vele markten thuis, dat merk je ook in je dagelijkse werkzaamheden. Wij bedienen veel soorten klanten, met ieder hun eigen behoeften en verwachtingen. Werken bij Vika is nooit saai!

Wil jij bij ons solliciteren als Tekenaar?

Heb je interesse om bij ons als tekenaar aan de slag te gaan en herken jij jezelf in het hierboven beschreven profiel? Reageer dan direct op deze vacature door middel van het sturen van jouw CV en een bijbehorende motivatie. Je kunt deze sturen naar Angela de Boer via adb@vikawinkelinrichtingen.nl. Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op via 055-5385690.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar enthousiast personeel om ons bedrijf nog verder te laten groeien! Meer weten over ons? Bekijk dan onze bedrijfsfilm hiernaast.