Agrarische winkels inrichten

Agrarische winkels

Vika is van vele markten thuis

Onze expertise toegepast bij Agrarische winkels

Wilt u uw landbouw winkel of agrarische winkel inrichten? Wij staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen met de realisatie. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van projecten die wij gedaan hebben op het gebied van winkelinrichting in agrarische winkels. In de foto’s zijn enkele praktijkvoorbeelden te zien. Laat u verrassen of inspireren! Wilt u meer weten over deze projecten en wat wij voor u kunnen betekenen als u uw winkelinterieur wilt wijzigen? Neem dan contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak.

Samenwerking Kramp en Vika Winkelinrichtingen

Wij werken al vele jaren samen met Kramp, namelijk sinds 2011. Kramp is een groothandel in producten die gebruikt worden in de landbouw, tuinbouw, bij het bouwen van parken en dergelijken. Zij verkopen voornamelijk reserve onderdelen voor landbouwmachines en gereedschappen die in deze branches veel gebruikt worden. Deze producten verkopen zij door heel Europa via dealers via onder andere shop-in-shop concepten. In de winkels komen agrarische medewerkers hun spullen afhalen of uitzoeken. In samenwerking met Vika Winkelinrichtingen worden zo’n 50 tot 100 winkels per jaar ingericht, zowel grote als kleine winkels. Zij zijn klant bij ons geworden omdat zij op zoek waren naar een nieuwe leverancier voor hun landbouw winkelinrichting. Na het inrichten van één winkel is de samenwerking zo goed bevallen dat wij al snel al hun winkels in hebben mogen richten.

Wat hebben wij uitgevoerd aan agrarische winkelinrichting en welke materialen hebben wij gebruikt?

Voor de agrarische winkelinrichting van Kramp hebben wij voornamelijk stellingmateriaal geleverd. Deze hebben wij in hun huisstijlkleuren geleverd, namelijk als basiskleuren zilver met antraciet en rode met groene accentkleuren. Hierbij kwamen ook allerlei maatwerk variaties op het standaard assortiment waarop speciale producten uitgestald konden worden. Deze hadden hun eigen product displays nodig. Hierbij kunt u denken aan displays voor kettingen, ledverlichting voor machines en dergelijke producten. Daarnaast hebben wij voor hen speciale geprinte achterwanden geleverd waarop merchandising gepresenteerd werd. Andere onderdelen van het winkelinterieur van Kramp dat wij geleverd hebben zijn koven met ledverlichting, verkoopbalies die uit modules bestaan, driehoekstellingen om kolommen weg te werken, diverse haken, prijsrails en nog veel meer. We hebben voor hen ook hun nieuwe concept uitgetekend en in productie genomen. Al met al is het een zeer omvangrijke samenwerking waar wij erg trots op zijn!

Kramp agrarische winkelinrichting
Kramp winkelinrichting agrarisch
Kramp winkelinrichting agrarisch
Kramp winkelinterieur agrarisch
Kramp agrarische winkels inrichten
Kramp agrarisch winkelinterieur

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooie agrarische winkelinrichting?

Samen brainstormen over uw nieuwe droominrichting?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen