Elektronicawinkels inrichten

Elektronicawinkels

Vika maakt uw elektronicawinkel inrichting van A tot Z


Onze expertise toegepast bij Elektronicawinkels

Wilt u uw elektronicawinkel inrichten? Wij staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen met de realisatie. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van projecten die wij gedaan hebben op het gebied van winkelinrichting in deze branche. In de foto’s zijn enkele praktijkvoorbeelden te zien. Laat u verrassen of inspireren! Wilt u meer weten over deze projecten en wat wij voor u kunnen betekenen als u uw winkelinterieur wilt wijzigen? Neem dan contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak.

Samenwerking Media Markt en Vika Winkelinrichtingen

Onze samenwerking met de Media Markt is veelomvattend. Voor hen hebben wij ongeveer de helft van alle vestigingen in Nederland mogen inrichten, en een aantal in België. Het gaat hier met name om alle nieuwe vestigingen die geopend worden, maar ook om het herinrichten van panden waarvan de winkelinrichting niet meer up-to-date is. Ook verschuivingen binnen de inrichtingen van de winkels, zoals interne relocaties van bepaalde afdelingen, vallen onder onze verantwoordelijkheid. Het ontwerp van de winkels werd gemaakt vanuit de formule, aan ons de taak om de uitvoering ervan op ons te nemen. Een aantal onderdelen van de winkels heeft ons ontwerpteam wel zelf ontworpen, namelijk de specials. Voorbeelden van deze specials zijn een presentatiedisplay voor koptelefoons, valbeveiliging voor televisies en een TV-kalibratiekast. Deze kalibratiekast is aan de binnenkant zwart, heeft een deksel zodat hij dicht kan en bevat laatjes voor de apparatuur. Ook hebben we een wachttafel ontworpen die geschikt is voor gebruik met barkrukken. Aan de tafel zit een randje waar men de voeten op kan laten rusten, een TV-steun en stroomaansluitingen waaraan men hun apparatuur kan opladen.

Wat hebben wij uitgevoerd aan winkelinrichting en welke materialen hebben wij gebruikt?

Voor Media Markt hebben wij ook al het Tego stellingmateriaal geleverd. Hierbij worden verschillende soorten stellingen gebruikt, ook met schappen. Deze leveren wij ook met speciale schuine wanden die in de Tego stelling gehaakt kunnen worden. Hierop worden bijvoorbeeld boeken gepresenteerd of er worden haken aangemaakt om blisterverpakkingen aan op te kunnen hangen. Voor CD’s, DVD’s en games hebben wij een speciale vijftraps presentatie gemaakt. Naast het stellingmateriaal hebben wij ook al het kleine meubilair van de winkel inrichting mogen verzorgen, maar ook de kassabalies en servicebalies. In een aantal vestigingen zijn zitjes gemaakt met een koffie-eiland. Ook hebben wij een aantal speciale highlight meubels geplaatst. Dit zijn universele meubels om meer aandacht te trekken naar bijzondere productpresentaties. Daarin zit bijvoorbeeld verlichting op de kopse kant, zijn zij voorzien van een verlicht peesdoek en onderin is kastruimte te vinden waarin de dozen met de gepresenteerde producten staan. Daarnaast hebben wij voor de Media Markt winkelinterieurs speciale vlonders gemaakt op maat. Deze zijn wit met een opstaand beuken randje, geschikt om producten op te presenteren en om ervoor te zorgen dat apparaten zoals wasmachines er niet af vallen. Een aantal materialen, zoals staanders voor magazines, hebben wij hier in Apeldoorn gepoedercoat in de huisstijl kleuren van de Media Markt. Bij Vika Winkelinrichtingen zijn wij erg tevreden over onze langdurige samenwerking met de Media Markt en de projecten die we daar uit mogen voeren. Wilt u ook uw elektronicawinkel inrichten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Media Markt elektronicawinkel inrichten
Media Markt winkelinterieur
Media Markt elektronicawinkel interieur
Media Markt inrichten elektronicawinkel
Media Markt inrichting elektronicawinkel
Media Markt elektronicawinkel inrichting

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooie elektronicawinkel inrichting?

Samenwerking Expert en Vika Winkelinrichtingen

Wij werken inmiddels enkele jaren samen met Expert. Onze samenwerking begon bij de vestiging in Twello, waar zij een modernere uitstraling wensten van hun winkelinrichting. Voor hen hebben wij een compleet nieuw winkelinterieur ontworpen wat aansloot bij hun wensen en de huisstijl van Expert. Zij waren zeer tevreden over ons ontwerp, waardoor na Twello meerdere vestigingen volgden. Inmiddels hebben wij circa twintig vestigingen mogen inrichten en komen er nog steeds vestigingen bij! Het gaat hier voornamelijk om het inrichten van bestaande winkels die willen verbouwen om een opgefriste winkelinrichting te realiseren. Als bestaande vestigingen verhuizen naar een nieuw pand, zijn wij hen ook van dienst met het inrichten van het nieuwe pand.

Wat hebben wij uitgevoerd aan winkelinrichting en welke materialen hebben wij gebruikt?

Wij hebben verschillende onderdelen van de elektronicazaak inrichting ontworpen en geleverd. Zo hebben wij diverse soorten stellingmateriaal geleverd, maar ook aftimmerwerk, staanders, achterwanden, vitrines en diverse accessoires zoals haken. We hebben voor hen kassabalies gerealiseerd en multimedia meubels. Daarnaast hebben wij inbouwwanden ontworpen waarin koelkasten, ovens en magnetrons gepresenteerd worden. Ook de vaatwassermeubels waren natuurlijk present. Voor een aantal vestigingen hebben wij tevens bepaalde specials ontworpen. Hierbij kunt u denken aan een koffiemeubel, bijvoorbeeld voor het merk Jura, welke wij in Twello geplaatst hebben. Hierin werden de koffiemachines op een mooie wijze verlicht gepresenteerd, waardoor zij een extra luxe uitstraling meekregen. Een andere bijzondere opdracht was het ontwerpen van een plank met houdertjes voor steelstofzuigers. In de plank, die op een dwarsbalk gemonteerd kan worden, zijn houdertjes bedacht die opnieuw gebruikt kunnen worden voor verschillende modellen stofzuigers. Typisch voor de uitstraling van de meubels die wij voor Expert ontworpen hebben, zijn de witte Tego stellingen en legborden met oranje omkadering en de houten vlonders waar zij op gezet worden. Er wordt in het winkelinterieur veel gebruik gemaakt van lichtkoven om de producten duidelijk en aantrekkelijk te kunnen presenteren. Al met al een veelomvattende opdracht van Expert, waarbij wij erg blij zijn met deze langlopende samenwerking. Wilt u ook uw elektronicawinkel inrichten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Expert elektronicawinkel inrichting
Expert winkelinterieur elektronica
Expert interieur elektronicawinkel
Expert winkelinrichting elektronica
Expert inrichten elektronicawinkel
Expert elektronicawinkel interieur

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooi elektronicawinkel interieur?

Samenwerking Micromedia en Vika Winkelinrichtingen

Micromedia is een distributeur van gaming accessoires, software en consumentenelektronica. Hierbij kunt u denken aan toetsenborden, muizen, koptelefoons en dergelijken. Zij werken voornamelijk volgens een shop-in-shop concept, waarbij zij hun assortiment in een hoek van alle Media Markt vestigingen in de Benelux en andere soortgelijke winkels etaleren. Inmiddels werken wij bij Vika al meerdere jaren samen met Micromedia en hebben wij meermaals hun elektronicawinkel inrichting mogen verzorgen.

Wat hebben wij uitgevoerd aan elektronicawinkel inrichting en welke materialen hebben wij gebruikt?

Het elektronicawinkel interieur van Micromedia is zeer opvallend. Het stellingmateriaal is namelijk zo gecoat, dat de kleuren van de productlijn en de verpakkingen ervan terugkomen in het stellingmateriaal. Hierdoor wordt een opvallende hoek gecreëerd in de Media Markt of een andere elektronicawinkel. Hier worden zwarte achterwanden gecombineerd met bijvoorbeeld groene, gele, oranje en blauwe accenten in de vorm van gekleurde legborden en signing. Bij Vika gebruiken wij hiervoor voornamelijk standaard stellingmateriaal dat in specifieke kleuren gecoat wordt. Voor de topsigning wordt zowel forex als magneetsigning gebruikt. De magnetische prijsrails die gebruikt worden, zijn om een eenduidige uitstraling te garanderen ook in het zwart geleverd. De elektronica winkelinrichting van Micromedia is een goed voorbeeld van hoe met standaard stellingmateriaal toch een opvallend ontwerp gerealiseerd kan worden! Wilt u ook uw elektronicawinkel inrichten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Micromedia elektronicawinkel inrichting
Micromedia interieur elektronicawinkel
Micromedia elektronicawinkel interieur
Micromedia elektronicawinkel inrichting
Micromedia elektronicawinkel inrichten
Micromedia winkelinrichting elektronica

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooie elektronicawinkel inrichting?

Samen brainstormen over uw nieuwe droominrichting?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen