Horeca inrichten

Horeca

Vika is van vele markten thuis

Onze expertise toegepast bij Horeca

Wilt u horeca inrichten? Wij staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen met de realisatie. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van projecten die wij gedaan hebben op het gebied van horeca inrichting, zoals hotel inrichting of restaurant inrichting. In de foto’s zijn enkele praktijkvoorbeelden te zien. Laat u verrassen of inspireren! Wilt u meer weten over deze projecten en wat wij voor u kunnen betekenen als u uw horeca interieur wilt wijzigen? Neem dan contact op of maak een vrijblijvende afspraak.

Samenwerking EasyHotel en Vika Winkelinrichtingen

EasyHotel is een keten van hotels met accommodaties in verschillende landen. Hun focus is om kamers aan te bieden in een betaalbare prijsklasse, die dan ook enkel de basics bieden. U kunt hierbij denken aan een bed met nachtkastjes, een (prefab) badkamer en een multifunctionele kast (waarover later meer). De kamers moeten met name schoon zijn, alles moet heel zijn en gebruiksklaar. De kleurstelling van de ruimtes moeten warm zijn om sfeer uit te stralen. Deze kleurstelling is een mix van honingkleurig bamboe decor met donkergrijs, wit en oranje accenten zoals uit het logo. Voor EasyHotel hebben wij van Vika Winkelinrichtingen (tot en met 2019) de hotel inrichting van zes filialen mogen verzorgen, in Brussel, Amsterdam, Zaandam, Scheveningen, Maastricht en Hoofddorp. Onze samenwerking duurt nog steeds voort.

De multifunctionele kast

Onze samenwerking met EasyHotel begon met de eigenaar van het bedrijf. Hij wilde zijn hotel inrichten en had zelf een ontwerp en mockup gemaakt van een multifunctionele kast. Deze kast was niet alleen een kledingkast, maar er zat ook een uitklapbaar tafeltje in. Door deze uitklapbare tafel in de kast te verwerken, wordt ruimte bespaard die anders nodig was geweest om een losse tafel of los bureau in de kamer te plaatsen. Aan ons was de taak om dit ontwerp te realiseren tot een echte kast. In de kast werd ook meteen een spiegel en led-verlichting geplaatst. Er is tevens een stroomvoorziening in gemaakt zodat men direct diverse apparaten op kan laden. Het doel was om geen verlichting in het plafond te hoeven maken. Daarom werd zowel de kast als het bed van led-verlichting voorzien.

Hoe gingen wij verder het hotel inrichten?

Aan het ontwerp van de hotel slaapkamer inrichting zaten nog meer eisen, sommige erg uniek. Alles moest gemakkelijk in elkaar te zetten zijn, makkelijk af te nemen zijn en zeer betaalbaar. Het bed heeft een uniek ontwerp. Niet alleen zijn alle hoeken rond, maar aan het voeteneinde steekt het een stuk over zodat men hun koffers eronder kan plaatsen. Dit bood voor ons een uitdaging, aangezien het stevig genoeg moest zijn om niet meteen door te buigen als twee mensen op het voeteneinde gaan zitten. Daarom hebben wij een combinatie gebruikt van staal en hout, net als bij de kast. In het bed is tevens een uitsparing te vinden waar een kluis in geplaatst kan worden, welke dan vastzit aan de grond. Het honingkleurige bamboe decor hebben wij exclusief voor hen op maat laten maken. Deze zorgt voor een unieke uitstraling van het hotel interieur die tevens betaalbaar bleef. Al met al voor ons een leuk project en een zeer unieke hotel inrichting!

Easyhotel horecainrichting hotelinrichting
Easyhotel horeca inrichten
Easy Hotel inrichting hotel horeca
Easyhotel horeca inrichting hotel
Easyhotel hotel inrichten
Easyhotel horeca interieur hotel

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooi hotel interieur?

Meer informatie over het project bij Yoghurt Barn volgt later, hieronder ziet u alvast een sfeerimpressie

Yoghurt barn horeca inrichten
Yoghurt Barn horeca inrichten
Yoghurt barn horeca interieur
Yoghurt barn horecainterieur
Yoghurt barn horecainrichting
Yoghurt Barn horeca interieur

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooie horeca inrichting?

Samen brainstormen over uw nieuwe droominrichting?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen