Mediamarkt kantoorpand inrichten

Kantoorpanden

Vika maakt uw kantoorinrichting van A tot Z

Onze expertise toegepast bij Kantoorpanden

Wilt u uw kantoor inrichten? Wij staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen met de realisatie. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van projecten die wij gedaan hebben op het gebied van kantoorinrichting. In de foto’s zijn enkele praktijkvoorbeelden te zien. Laat u verrassen of inspireren! Wilt u meer weten over deze projecten en wat wij voor u kunnen betekenen als u uw kantoor inrichting wilt wijzigen? Neem dan contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak.

Samenwerking Media Markt en Vika Winkelinrichtingen

Wij hadden al een goede band hadden met Media Markt, omdat wij de inrichtingen van een groot deel van hun winkels verzorgd hebben. Dit is dan ook meteen de reden dat zij ons gecontacteerd hebben om te helpen met hun kantoor inrichten. Zij gingen namelijk verhuizen naar een nieuw pand in Rotterdam bij de Erasmusbrug. Hier hebben zij de 35e t/m de 40e verdieping in bezetting genomen. Op deze zes verdiepingen is een nieuwe werkplek gecreëerd voor circa 350 medewerkers. De vraag naar extra ruimte ontstond door het groeiende aantal medewerkers van het bedrijf. Media Markt wilde deze verhuizing meteen aangrijpen om de principes van “het nieuwe werken” door te voeren. De kantoorinrichting moest dus open en flexibel zijn. Zo verbindt de trap niet alleen de zes verdiepingen die een totaaloppervlakte van 7000 m2 hebben, maar staat deze ook symbool voor de verbinding tussen de verschillende afdelingen. Deze moet ontmoetingen, verbindingen en samenwerking onder werknemers stimuleren.

Wat hebben wij uitgevoerd aan kantoorinrichting?

Deze projectinrichting hebben wij in samenwerking gedaan met andere partijen. Wij hebben de samenwerking met deze partijen als zeer prettig ervaren, omdat wij al eerder met hen samengewerkt hadden tijdens de winkelinrichting van de Media Markt winkels. Het kantoor ontwerp was gemaakt door een kantoor architect, aan ons was de taak om dit ontwerp te vertalen naar technische tekeningen en de productie van de kantoor inrichting te realiseren. De onderdelen van het kantoor interieur die wij verzorgd hebben zijn: de kasten, de zitjes, de elektrische lockers, de flexplekken, de wandkasten en last but not least de metalen wand die zichtbaar is meteen als men de lift uitstapt. Vooral het laatstgenoemde onderdeel was erg bijzonder. Het ging hier om een metalen wand van acht meter breed waarop het logo te zien was en waarin ledverlichting geïntegreerd werd. Door kleine gaatjes in het materiaal kon de ledverlichting schijnen. Het ontwerp van deze wand heeft ons ontwerpteam zelf gemaakt, wat een erg gave opdracht was! Een extra uitdaging van deze wand was het feit dat er een deur in verwerkt moest worden die naar de technische ruimte gaat, zonder dat dit afbreuk doet aan het ontwerp en de verlichting.

Met welke materialen gingen wij dit kantoor inrichten?

De gebruikte materialen voor deze kantoor inrichting zijn voornamelijk hout en metaal geweest. Het metaal konden wij meteen in de typische Media Markt rode huisstijl poedercoaten, dankzij de nauwe connecties met de poedercoat afdeling in ons pand. De op maat ontworpen stoelen hebben wij door een stoffeerder laten bekleden. Belangrijk aan alle onderdelen van het kantoor interieur, was dat ze warmte uit moesten stralen. Ondanks dat het hier om een moderne kantoorinrichting gaat, moest hij niet te strak en kil worden. Tijdens het project ontstonden nog twee uitdagingen, namelijk dat het binnen een tijdsbestek van zo’n vijf weken gerealiseerd moest worden en dat alles via een kleine goederenlift naar boven gebracht moest worden. Dit maakte het inhuizen er niet makkelijker op. Voor het team Vika Winkelinrichtingen was dit kantoor inrichten zeer leerzaam en al met al een mooi project om aan mee te hebben mogen werken!

Mediamarkt kantoor interieur
Mediamarkt kantoorinrichting
Mediamarkt inrichting kantoor
Mediamarkt kantoorinterieur
Mediamarkt kantoor inrichting
Media markt kantoorpand inrichting

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooie kantoorinrichting?

Samen brainstormen over uw nieuwe droominrichting?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen