Kledingwinkels inrichten

Kledingwinkels

Vika is van vele markten thuis

Onze expertise toegepast bij Kledingwinkels

Wij staan klaar om u te adviseren over uw kledingwinkel inrichting. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van projecten die wij gedaan hebben op het gebied van kledingwinkel interieur. In de foto’s zijn enkele praktijkvoorbeelden te zien. Laat u verrassen of inspireren! Wilt u meer weten over deze projecten en wat wij voor u kunnen betekenen als u de inrichting van uw kledingwinkel wilt wijzigen? Neem dan contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak.

Samenwerking House of Lena en Vika Winkelinrichtingen

House of Lena is een kledingwinkel die zich bevindt in het winkelcentrum Leidsche Rijn in Utrecht. De winkel is een multi-brand concept store met een nadrukkelijke focus op Scandinavische fashion en lifestyle voor vrouwen en kinderen. De uitstraling van de winkel moest zeer uniek en onderscheidend zijn. Het gaat hier ook niet om een franchise of grote multinational, er is maar één House of Lena. Wij van Vika Winkelinrichtingen hadden de eer om hiervoor de kledingwinkel inrichting te verzorgen. De eigenaresse van de winkel had van tevoren een zeer duidelijk beeld hoe het interieur van de kledingwinkel eruit zou moeten komen te zien. De uitstraling moest kwaliteit en een industriële look overbrengen. Zelf had zij de tekeningen voor het ontwerp van de winkel al gemaakt. Aan ons de eer om de uitvoering ervan te verrichten.

Ons team heeft vervolgens de vertaling gemaakt naar de technische tekeningen die in productie genomen werden en in de gewenste kleuren gepoedercoat werden. Een uitdaging aan dit project was de tijd, er was namelijk maar een zeer beperkte tijd beschikbaar om het project in uit te kunnen voeren. Desondanks is dit een project waar wij met veel plezier op terugkijken, iemands eerste winkel inrichten blijft namelijk erg bijzonder!

Wat hebben wij aan kledingwinkel inrichting voor House of Lena gedaan?

Voor House of Lena hebben wij een volledige kledingwinkel inrichting verzorgd. Zo hebben wij niet alleen alle stalen rekken gerealiseerd waar de kleding aan gepresenteerd werd, maar bijvoorbeeld ook de bekleding van de wanden en alle andere elementen die in de winkel te zien zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de balie, de houten paskamers en de koffiecounter bestaande uit een bar met krukjes. Ook hebben wij de wanden geverfd en betegeld en multiplex wanden geplaatst. Om de industriële look te waarborgen hebben wij geen systeemplafond geplaatst. Aan het plafond hebben wij op maat stellingen gemaakt die in een U-vorm naar beneden liepen, waaraan de kleding gehangen werd. Dit gaf een spectaculair effect, aangezien stellingen normaliter natuurlijk aan de vloer bevestigd worden in plaats van aan het plafond. In het midden van de winkel zijn deze stalen rekken gecombineerd tot een gehele stalen constructie van circa 4×4 meter waar kleding aan gepresenteerd wordt. De uitdaging was om deze veilig en stabiel te maken. Een andere eye-catcher in dit kledingwinkel interieur is het houten rek midden in het kinderkleding gedeelte van de winkel, dat eruit ziet als een klimrek.

House of Lena kledingwinkel inrichting
House of Lena kledingwinkelinterieur
House of Lena inrichting kledingwinkel
House of Lena kledingzaak inrichting
House of Lena kledingzaak interieur
House of Lena kledingwinkel interieur

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooie kledingwinkel inrichting?

Meer informatie over het project bij No Excess volgt later, hieronder ziet u alvast een sfeerimpressie

No Excess kledingwinkel interieur
No Excess kledingzaak inrichting
No Excess kledingwinkel inrichting
No Excess kledingwinkel inrichting
No Excess kledingzaak interieur
No Excess kledingwinkel inrichten

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooie kledingwinkel inrichting?

Samen brainstormen over uw nieuwe droominrichting?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen