Parfumerie inrichten

Parfumerieën

Vika is van vele markten thuis

Onze expertise toegepast bij Parfumerieën

Wilt u uw drogisterij of parfumerie inrichten? Wij staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen met de realisatie. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van projecten die wij gedaan hebben op het gebied van parfumerie inrichting. In de foto’s zijn enkele praktijkvoorbeelden te zien. Laat u verrassen of inspireren! Wilt u meer weten over deze projecten en wat wij voor u kunnen betekenen als u uw winkelinrichting wilt wijzigen? Neem dan contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak.

Samenwerking Douglas en Vika Winkelinrichtingen

Een paar jaar geleden hebben wij voor twee Douglas franchises de parfumerie inrichting op ons mogen nemen. Dit ging om de franchises in Veghel en Wijchen. Daarnaast hebben wij de vestiging in Woerden volledig mogen verbouwen. Ondanks dat het franchisenemers betrof, golden de algemene richtlijnen vanuit het hoofdkantoor van Douglas met betrekking tot look & feel van de winkelinrichting. De winkels moesten een chique uitstraling hebben, waarbij voornamelijk de kleuren wit en zwart gebruikt werden, aangevuld met luxe decor behang.

Wat hebben wij uitgevoerd aan parfumerie inrichting en welke materialen hebben wij gebruikt?

We hebben in de winkels verschillende onderdelen mogen verzorgen. We zijn begonnen met de het uittekenen van de lay-out van de winkels. In de parfumerieën hebben we systeemwanden geplaatst met glazen schappen waar de producten zoals de parfums op uitgestald werden. Daarnaast hebben we de balie verzorgd, waaraan de klanten afrekenen en waar de cadeautjes ingepakt worden. In de parfumerie inrichting waren diverse presentatiemeubels en make-up bakken nodig om make-up en verzorgingsproducten op/in uit te stallen. Deze werden voornamelijk in het midden van de winkels geplaatst. Tot slot hebben wij de vloeren en het verlichtingsplan verzorgd. De materialen die wij gebruikt hebben waren voornamelijk van hout, aluminium en glas. Dit zorgt voor een luxueuze uitstraling en hoogwaardige kwaliteit materiaal. Wilt u ook uw parfumerie inrichten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Douglas parfumerie inrichten
Douglas parfumerie inrichting
Douglas parfumerie winkelinterieur
Douglas parfumerie inrichten
Douglas parfumerie winkelinrichting
Douglas parfumerie interieur

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooie parfumerie inrichting?

Samen brainstormen over uw nieuwe droominrichting?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen