Speelgoedwinkels inrichten

Speelgoedwinkels

Vika is van vele markten thuis

Onze expertise toegepast bij Speelgoedwinkels

Wilt u uw speelgoedwinkel inrichten? Wij staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen met de realisatie. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van projecten die wij gedaan hebben op het gebied van winkelinrichting in speelgoedwinkels. In de foto’s zijn enkele praktijkvoorbeelden te zien. Laat u verrassen of inspireren! Wilt u meer weten over deze projecten en wat wij voor u kunnen betekenen als u uw winkelinterieur wilt wijzigen? Neem dan contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak.

Samenwerking Top 1 Toys en Vika Winkelinrichtingen

Inmiddels werken wij al sinds 2016 een aantal jaar samen met Top 1 Toys. Onze samenwerking is veelomvattend, omdat wij vrijwel al hun vestigingen (circa 20 winkels) in hebben mogen richten of hebben mogen verbouwen. Hierbij gaat het zowel om nieuwe vestigingen die geopend worden, maar ook panden die een nieuwe en frisse winkelinrichting nodig hebben. Andere winkelinterieurs die wij voor Top 1 Toys verzorgd hebben zijn bijvoorbeeld panden die overgenomen worden van een ander concern (herbekleding) of als er een nieuwe afdeling aan het huidige winkelconcept toegevoegd moet worden. Daarnaast hebben wij ook een aantal shop-in-shops in Blokker winkels mogen inrichten, waarbij Top 1 Toys een eigen afdeling heeft in de Blokker, met een eigen afrekenbalie. Binnen deze samenwerking is Vika Winkelinrichtingen zowel leverancier als bouwer.

Wat hebben wij uitgevoerd aan winkelinrichting en welke materialen hebben wij gebruikt?

Voor Top 1 Toys hebben wij een aantal verschillende elementen in het winkelinterieur verzorgd. Het gaat hier met name om Tego stellingmateriaal dat aangepast wordt aan de huisstijl kleuren. Daarnaast hebben wij ook de verzorging van de verkoopbalie op ons genomen, welke tevens in de felle en opvallende huisstijl kleuren gemaakt wordt. Buiten de winkelstellingen en de verkoopbalies, is er ook behoefte aan speciale displays, die bijvoorbeeld voor acties gebruikt worden. Zo hebben wij een speciaal display vlonder ontworpen, welke op zichzelf staand gebruikt kan worden. Een ander element van hun winkelinrichting dat voor acties gebruikt wordt, zijn de kopschotten. Deze kunnen op de kop van twee stellingen geplaatst worden. Bij Vika Winkelinrichtingen zijn wij zeer tevreden over onze langdurige samenwerking met Top 1 Toys en de winkelinterieurs die we daar mogen verzorgen. Wilt u ook uw speelgoedwinkel inrichten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Top 1 Toys speelgoedwinkel inriching
Top 1 Toys speelgoedwinkel inrichten
Top 1 Toys speelgoedwinkel interieur
Top 1 Toys winkelinrichting speelgoedwinkel
Top 1 Toys speelgoedwinkel inrichting
Top 1 Toys winkelinrichting speelgoedwinkel

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooie speelgoedwinkel inrichting?

Meer informatie over het project bij Intertoys volgt later, hieronder ziet u alvast een sfeerimpressie

Intertoys speelgoedwinkel inrichten
Intertoys speelgoedwinkel interieur
Intertoys speelgoedwinkel inrichting
Intertoys winkelinrichting speelgoedwinkel
Intertoys winkelinterieur speelgoedwinkel
Intertoys inrichting speelgoedwinkel

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooie speelgoed winkelinrichting?

Samen brainstormen over uw nieuwe droominrichting?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen