Supermarkt inrichten

Supermarkten

Vika maakt uw supermarkt inrichting van A tot Z


Onze expertise toegepast bij Supermarkten

Wij staan klaar om u te adviseren over uw supermarktinrichting. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van projecten die wij gedaan hebben op het gebied van supermarkt inrichting. In de foto’s zijn enkele praktijkvoorbeelden te zien. Laat u verrassen of inspireren! Wilt u meer weten over deze projecten en wat wij voor u kunnen betekenen als u uw supermarkt wilt verbouwen? Neem dan contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak.

Samenwerking Boni en Vika Winkelinrichtingen

Tijdens onze projecten bij Boni werken wij samen met verschillende andere partijen. Samen met hen bouwen wij regelmatig een nieuwe supermarktinrichting. Boni werkt al jaren met ons samen, waarbij wij nagenoeg de gehele inrichtingen van hun winkels verzorgen. Elk jaar zorgen wij ervoor dat diverse Boni supermarkten verbouwd worden en weer helemaal up-to-date zijn met hun huidige uitstraling en huisstijl. Zo blijven de supermarkten er altijd fris en modern uitzien!

Wat hebben wij uitgevoerd aan supermarktinrichting?

De werkzaamheden die wij bij de supermarktinrichting van Boni verrichten zijn zeer uiteenlopend. Dit gaat van het ontwerpen van de nieuwe formule en het uitwerken hiervan, tot aan het produceren van de bedachte ideeën en het monteren van de geproduceerde stellingen, displays en gondola’s. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de supermarkt stellingen in de kleuren van de huisstijl worden opgeleverd. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het leveren en monteren van stellingmateriaal, AGF meubels, actiekoppen, broodstellingen, inpaktafels, inzamelpunten voor recyclebaar materiaal, meubels waarop de bloemen uitgestald staan en actiemanden.

Welke materialen en supermarkt stellingen hebben wij gebruikt?

Bij onze Boni supermarkt stellingen wordt gewerkt met jukken, zodat er een andere visuele uitstraling ontstaat dan bij standaard stelling materiaal. Dankzij deze jukken kan het stellingmateriaal zeer zwaar beladen worden, zonder dat het risico ontstaat dat deze instorten of omvallen. Onze AGF meubels (Aardappelen Groente Fruit meubels) kunnen gebruikt worden om in grote volumes producten op uit te stallen. Met name de eilanden zijn hiervoor zeer geschikt. Ondanks het grote volume ogen zij niet pompeus, dankzij het gebruik van lichte houtkleuren met donkere accenten. De actiekoppen worden zo ontworpen dat zij een andere kleur hebben dan de rest van de stellingen (in dit geval rood), zodat zij nog meer opvallen. De onderbakken die wij hierbij gebruiken kunnen verreden worden, zodat ze ook elders neergezet kunnen worden. Bij de broodstellingen maken wij een onderscheid tussen een broodrek voor onverpakte broodjes en broodrekken voor verpakte broodjes. De broodstelling voor onverpakte broodjes voorzien wij van mooie kuchschermen van hard glas.Deze zijn niet alleen heel hygiënisch, maar zien er ook nog eens netjes uit.

Boni supermarkt inrichting
Boni supermarkt stelling
Boni supermarkt interieur
Boni winkelinrichting supermarkt
Boni supermarkt inrichten
Boni supermarktinrichting

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooie supermarktinrichting?

Samenwerking AH to go en Vika Winkelinrichtingen

In nauwe samenwerking met de afdeling ‘Store Engineering’ van de Albert Heijn hebben wij een kassameubel ontwikkeld voor hun To Go formule. Zij hadden ons opdracht gegeven om een modulair en functioneel meubel te ontwikkelen. Aangezien de AH to go winkels beperkt zijn in ruimte, was het van belang om een meubel te ontwerpen dat zo effectief mogelijk was. Later hebben wij in opdracht van MVRO en Selecta een pilot opstelling van de AH to go Foodmarket mogen verzorgen in het hoofdkantoor in Dordrecht. Voor ons waren dit ander typen supermarktinrichting dan dat wij normaal doen, waardoor het een uitdaging was om zo’n gave opdracht te mogen uitvoeren. Er waren verschillende aandachtspunten waar het kassameubel aan zou moeten voldoen.

Wensen supermarkt inrichting

Zo moest de voorzijde van het meubel impulsaankopen en kassakoopjes stimuleren. De schappen van het meubel moesten niet al te vast staan en zij moesten ruimte bieden voor communicatie. De wens was dat de schappen in hoogte verstelbaar waren en qua diepte variabel waren. Ook moesten zij gemakkelijk uit te nemen zijn. Deze wensen kwamen voort uit het feit dat het aangeboden assortiment in het kassameubel sterk variërend is, bijvoorbeeld al naar gelang het seizoen en de locatie van de AH to go. De supermarktinrichting van een AH to go wisselt tevens vaker dan bij een ‘normale’ supermarkt. Op bijvoorbeeld stations wil men andere kassakoopjes kunnen stimuleren dan in het centrum. Om aan deze wensen te voldoen hebben wij een wandrail geïntegreerd in het houten voorpaneel en hebben wij de legplanken uitgerust met verstelbare schapdragers.

Wat hebben wij uitgevoerd aan supermarktinrichting?

De verse producten uit de bakkerij hebben wij uitgestald onder een stolp van acryl die eruit zag als een glazen stolp. Hieronder blijven de bake-off producten vers en hygiënisch. De stolpen zijn afneembaar zodat de ruimte eronder gemakkelijk schoon te maken is. Het was van belang dat de stolpen van goede kwaliteit waren, omdat zij meerdere keren per dag verwijderd worden en dus meer te verduren hebben dan een display dat altijd op zijn vaste plek blijft staan.

De producten die verder op het meubel aangeboden worden, worden gepresenteerd op rekken en legplanken van RVS. Deze keuze is gemaakt uit hygiënisch oogpunt. Hierbij hebben we geprobeerd zo dichtbij mogelijk een normaal supermarkt display te blijven, om de uitstraling van de Albert Heijn inrichting niet verloren te laten gaan. Op het balieblad hebben wij een pinterminal en een steun voor een computer geïntegreerd.

De romp van het meubel hebben wij zo compact mogelijk gehouden, zodat deze gemakkelijk te transporteren was. Dit was van belang omdat de supermarktinrichting van een AH to go sterk variërend is. Om dit te kunnen bewerkstelligen hebben we de modules uitgerust met zwenkwielen en een verstelbare stelvoet. Tot slot was het van belang om aan de achterzijde van het kassameubel ruimte vrij te houden voor plastic tassen en kassa-apparatuur. Tevens hebben wij ook diverse uitsparingen gemaakt voor het doorvoeren van kabels zodat deze netjes weggewerkt konden worden. Inmiddels is het kassameubel op diverse Albert Heijn to go locaties in Nederland ingezet.

De AH to go Foodmarket betreft een pilot opstelling. Voor deze pilot opstelling hebben wij de visuals technisch uitgewerkt en hebben wij de realisatie en plaatsing van diverse modules mogen verzorgen! Het betreft de ombouw van de Galaxy koelkasten, de modules voor de houdbare producten, betalen, de magnetrons, het afval en de smart fridge. De AH to go Foodmarket is een volledig flexibel, modulair concept. Elke Foodmarket biedt een individuele oplossing. Afhankelijk van de behoefte van de klant kunnen smart fridges, koffiecorners, een kiosk en oplossingen voor stoommaaltijden toegevoegd worden. Hiermee wordt een mogelijke vervanging voor de bedrijfskantine geboden.

AH to go supermarkt inrichting
AH to go supermarkt interieur
AH to go inrichting supermarkt
AH to go interieur supermarkt
AH to go foodmarket supermarktinrichting
AH to go inrichten supermarkt

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooie supermarktinrichting?

Samen brainstormen over uw nieuwe droominrichting?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen