Telefoonwinkel inrichten

Telefoonwinkels

Vika maakt uw telefoonwinkel inrichting van A tot Z


Onze expertise toegepast bij Telefoonwinkels

Wilt u uw telefoonwinkel inrichten? Wij staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen met de realisatie. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van projecten die wij gedaan hebben op het gebied van winkelinrichting in de telecombranche. In de foto’s zijn enkele praktijkvoorbeelden te zien. Laat u verrassen of inspireren! Wilt u meer weten over deze projecten en wat wij voor u kunnen betekenen als u uw winkelinterieur wilt wijzigen? Neem dan contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak.

Samenwerking Welcom en Vika Winkelinrichtingen

Telecomwinkel Welcom kwam een aantal jaren geleden op ons pad. Zij bestonden tot op dat moment enkel online en hadden geen fysieke winkels. In Opheusden wilden zij hun eerste pand gaan openen. Deze telefoonwinkel inrichten was dan ook hun wens. Het ontwerp van de winkel moest voldoen aan de kleuren die vanuit de franchise bepaald waren, maar verder stonden wij vrij in het ontwerpen van een winkel die aansloot bij hun behoeften. Ons ontwerpteam heeft hier in Apeldoorn dan ook een compleet ontwerp getekend en deze hebben wij vervolgens hier geassembleerd. Gelukkig waren zij zo enthousiast over ons ontwerp, dat wij in de afgelopen jaren een goede samenwerking met Welcom bewerkstelligd hebben. Alle circa twintig filialen in Nederland hebben wij voor hen in mogen richten.

Wat hebben wij uitgevoerd aan winkelinrichting en welke materialen hebben wij gebruikt?

Voor het ontwerp was vanuit de franchise bepaald dat de hoeken afgerond moesten worden en dat de hoofdkleuren groen en wit waren. Voor hen hebben wij verlichte bovenkoven en onderkoven ontworpen die van metaal gemaakt worden. Het metaal zorgt voor een luxe uitstraling en de hoeken van de koven hebben wij, zoals gewenst, rond gemaakt. Door de indirecte verlichting in de onderkoven lijken de koven als het ware te zweven. In de bovenkoven hebben wij spotjes geïnstalleerd om de presentatie van de producten aantrekkelijker te maken. Voor de productpresentatie van de telefoons hebben wij maatwerk steuntjes ontworpen waarop logo’s te zien zijn. In de opstelling is ook een stuk vitrine van glas gemaakt, waarin weer schapjes en dergelijken geplaatst zijn.

Wat hebben wij nog meer aan winkelinterieur in de Welcom winkels geplaatst?

Naast de productdisplays hebben wij ook andere meubels in de winkelinrichting ontworpen. Hieronder vielen bijvoorbeeld de kassabalie, de bankjes en andere zitjes en verkooptafels. Voor sommige filialen hebben wij specials ontworpen zoals een koffiemeubel, speciale zitjes en speciale steunen voor het presenteren van koptelefoons. Al met al voor ons een heel gaaf project, aangezien wij het hele proces hebben mogen verzorgen van ontwerpen tot aan assembleren en monteren.

Welcom telefoonwinkel inrichting
Welcom telefoonwinkel inrichten
Welcom interieur telefoonwinkel
Welcom winkelinrichting telefoonwinkel
Welcom telecom winkelinterieur
Welcom telefoonwinkel interieur

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooie telefoonwinkel inrichting?

Samenwerking Fixtel en Vika Winkelinrichtingen

Fixtel is een gecertificeerd service en repair center voor alle merken smartphones, tablets en telefoons. Fixtel heeft nagenoeg alle onderdelen op voorraad, waardoor klanten te allen tijde kunnen binnenstappen en ter plaatse op hun reparatie kunnen wachten. Vooraf een afspraak maken is niet nodig, aangezien de gemiddelde reparatietijd zo’n 30 minuten bedraagt. Daarnaast verkoopt Fixtel refurbished apparaten en accessoires. Het eerste contact tussen Vika Winkelinrichtingen en Fixtel dateert uit 2016. Toen hebben wij voor de eerste vestiging in Vlaardingen een middenmeubel geleverd. Het meubel is volledig in de stijl van de winkel ontworpen en biedt ruimte aan toestellen en accessoires. Daarnaast dient het als advies- en verkoopbalie. Na deze eerste opdracht, hebben wij in 2018 de winkelinrichting in Schiedam verzorgd. Hiervoor was de wens de volledige telefoonwinkel inrichten.

Wat hebben wij uitgevoerd aan winkelinrichting en welke materialen hebben wij gebruikt?

Het winkelconcept van de winkel in Schiedam is strak, open en zakelijk. De winkelinrichting bestaat uit een donkere (wengé) vloer, een wit plafond met hoogwaardige LED stralers, hoogglans witte meubels en glazen wanden ter afscheiding. Door de glazen wanden wordt een open atmosfeer gerealiseerd, die aansluit bij de moderne uitstraling, de heldere communicatie van het logo en de informatie over de producten. Na Schiedam volgde de winkel inrichting van de winkels in Berkel en Rodenrijs en Leidschendam. In het pand in Leidschendam zijn ook de kantoorruimtes en een trainingscentrum ondergebracht.

Wat hebben wij aan winkelinterieur in de Fixtel winkels geplaatst?

Het winkelinterieur van Fixtel bestaat uit vier kernelementen. Het eerste zijn de Slatwall wandkasten waarin accessoires gepresenteerd worden, zogenaamde productdisplays. Het tweede is een door glas afgesloten ruimte waar tafels staan waaraan de telefoons en tablets gerepareerd worden. Ten derde de verkoopbalie met achterkast. Deze achterkast is standaard voorzien van ladeblokken en signing waarmee het Fixtel logo gepresenteerd wordt. Tot slot wordt het middengebied, afhankelijk van de grootte van de winkel, voorzien van een gondolaopstelling, presentatietafels voor toestellen en een bank waarop men kan wachten totdat het toestel gefixt is.

Fixtel inrichting telefoonwinkel
Fixtel winkelinrichting telecom
Fixtel telefoonwinkel inrichting
Fixtel telecomwinkel inrichten
Fixtel winkelinterieur telefoonwinkel
Fixtel telefoonwinkel interieur

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooie telecomwinkel inrichting?

Samen brainstormen over uw nieuwe droominrichting?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen