Retail bouw retailbouw

Hoe kunnen wij u helpen met retail bouw?

Bij retail bouw komen diverse uitdagingen kijken. Als uw complete winkel verbouwd wordt, zal deze waarschijnlijk tijdelijk gesloten zijn. Daarom is het belangrijk dat de verbouwing zo snel en secuur mogelijk uitgevoerd wordt. Bij Vika Winkelinrichtingen zijn wij een totaalleverancier en hebben wij alle disciplines in huis om u van A tot Z te kunnen helpen. Hierbij komt onze jarenlange kennis en ervaring in retail bouw goed van pas. Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen en realiseren van een compleet nieuw retail interieur, maar wij kunnen u ook voorzien in specifiek stellingmateriaal, displays en ander presentatiemateriaal. Of het nu gaat om een bestaande winkel, een compleet nieuw pand of een ‘shop-in-shop’ concept, Vika staat voor u klaar. Van origine ligt onze specialiteit bij het werken met metaal, maar wij zijn ook bedreven in het werken met hout, kunststof, glas en andere materialen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor signing, afbouw en dergelijken. Ons doel is om u hiermee zoveel mogelijk te ontzorgen!

Maatwerk retail bouw

Bent u op zoek naar maatwerk retail bouw? Of heeft u juist standaard Tego compatible stellingmateriaal nodig voor uw winkel? Voor beide bent u bij ons aan het juiste adres. Maatwerk is voor ons nagenoeg standaard, wij vinden het belangrijk dat uw retail inrichting aansluit bij uw persoonlijke visie, wensen en huisstijl. Hiervoor is een persoonlijke benadering nodig. Voor het realiseren van maatwerk is het soms nodig om onbekende paden te bewandelen, maar hier krijgen wij juist energie van! De passie voor ons vak, willen wij graag met u delen. Waar nodig sluiten wij tijdens de retail bouw de juiste partners en toeleveranciers aan om uw droominrichting werkelijkheid te laten worden.

Retail bouw van A tot Z

Als u onze kennis en expertise inzet bij een retail bouw project van A tot Z, dan zijn er verschillende stappen die wij zullen doorlopen. Eerst vertaalt ons ontwerpteam uw wensen en ideeën naar prachtige 2D- en 3D-ontwerpen. Dit ontwerp wordt vervolgens technisch uitgewerkt en waar nodig wordt er een prototype ontwikkeld. In zowel onze eigen werkplaats als bij toeleveranciers gaan wij dan over tot productie en inkoop. De realisatie van uw retail interieur wordt gedaan door onze deskundige monteurs. Nu hoeft u alleen nog maar te genieten van uw inrichting. Wij verzorgen retail bouw voor diverse branches binnen de retail. Hierbij kunt u denken aan bouwmarkten, kledingwinkels, elektronicazaken, supermarkten en nog veel meer. Benieuwd naar onze projecten? Neem dan een kijkje in ons portfolio. Wij kunnen ieder retail bedrijf helpen met een nieuwe winkelinrichting. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over uw retail bouw?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen