Retail interieur

Bent u toe aan een nieuw retail interieur?

Bent u op zoek naar een compleet nieuw retail interieur, of kan uw winkelinterieur wel wat opfrissing gebruiken? Dan bent u bij Vika Winkelinrichtingen aan het juiste adres! Wij zijn een totaalleverancier met alle disciplines in huis om u van A tot Z te kunnen helpen. Wij zijn zeer ervaren in het realiseren van volledige retail interieurs, maar kunnen u ook specifiek stellingmateriaal, product displays of ander presentatiemateriaal leveren. Onze meer dan 90 jaar ervaring komt niet alleen tot zijn recht bij het inrichten van een volledig nieuwe winkel of het opfrissen van een bestaand pand, wij kunnen u ook helpen bij ‘shop-in-shop’ concepten en het ontwerpen en maken van specifieke presentatiemeubels. Bij retail interieurbouw komen diverse uitdagingen kijken. Wanneer uw complete winkel verbouwd wordt, zal deze waarschijnlijk tijdelijk moeten sluiten. Daarom is het van groot belang dat de winkelverbouwing zo snel en secuur mogelijk uitgevoerd wordt. Hierin proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen!

Maatwerk retail interieur

Voor het creëren van maatwerk retail interieurs is een persoonlijke benadering nodig. Het is belangrijk dat uw nieuwe interieur goed aansluit bij uw visie, wensen en huisstijl. Bij maatwerk komt regelmatig het bewandelen van onbekende paden voor, maar hiervan krijgen wij juist energie en hierin kunnen wij onze creativiteit kwijt! Wij hebben passie voor ons vak en dat willen we graag met u delen. Van origine ligt onze specialiteit bij het werken met metaal, maar u kunt bij ons ook terecht voor een retail interieur met hout, glas, kunststof en diverse andere materialen. Op zoek naar afbouw, signing en projectmanagement? Ook dan bent u bij Vika aan het juiste adres. Naast het bieden van volledige maatwerk interieurs, bieden wij ook een groot assortiment standaard Tego compatible stellingmateriaal. Deze kunnen we volledig aanpassen aan uw winkel en huisstijl, zodat uw producten zo goed mogelijk gepresenteerd worden. Waar nodig sluiten wij de juiste partners en toeleveranciers aan om uw droominterieur werkelijkheid te laten worden.

Retail interieur bouwen van A tot Z

Bij het bouwen van een nieuw retail interieur van A tot Z komen er verschillende stappen kijken. Na het doornemen van uw wensen onder het genot van een kop koffie of thee, gaan onze ontwerpers aan de slag met het vertalen van die wensen naar prachtige 2D- en 3D-ontwerpen. Deze werken we technisch uit en als het nodig is, maken we een prototype. In onze eigen werkplaats en bij toeleveranciers gaan wij dan over tot productie en inkoop. Tot slot zorgen onze deskundige monteurs ter plaatse voor de uiteindelijke realisatie van uw retail interieur. Nu is het aan u om te genieten van uw nieuwe winkelinrichting! In ons portfolio vindt u verschillende branches binnen de retail, zoals kledingwinkels, elektronicawinkels, bouwmarkten, supermarkten en nog veel meer. Benieuwd naar onze afgeronde projecten? Neem dan een kijkje in ons portfolio! Ook als uw branche hier niet tussen staat, kunnen we u helpen met een nieuw maatwerk winkelinterieur. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over uw retail interieur?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen