Showroom inrichten

Kunnen wij u helpen met uw showroom inrichten?

Wilt u uw showroom inrichten? Of het nu gaat om een showroom van een winkel, een autodealer, of een ander bedrijfspand, Vika staat voor u klaar. Wij hebben meer dan 90 jaar ervaring met het inrichten van showrooms, winkels, kantoorpanden, horecazaken en dergelijken. U kunt ons inschakelen voor een complete verbouwing van A tot Z, maar ook voor het leveren van stellingmateriaal, displays, signing en afwerking. Wij zijn een veelzijdige interieurbouwer en ervaren in het werken met diverse materialen. Van origine ligt onze expertise bij metaal, maar wij zijn ook behendig in het werken met hout, glas, kunststof, etc. Ons doel is om u zoveel mogelijk te ontzorgen tijdens het showroom inrichten!

Maatwerk showroominrichting

Bent u op zoek naar een maatwerk showroominrichting? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Maatwerk is voor ons nagenoeg standaard en wij krijgen energie van het bewandelen van onbekende paden. Hierin kunnen wij juist onze creativiteit kwijt. Maar ook als u op zoek bent naar standaard stellingmateriaal voor het inrichten van uw showroom, kunt u bij ons terecht. Wij leveren een groot assortiment Tego compatible stellingen en accessoires, die we volledig op uw huisstijl kunnen aanpassen. Zo zal uw nieuwe showroominrichting altijd perfect aansluiten bij uw visie. Hiervoor vinden wij een persoonlijke benadering erg belangrijk. Wij willen uw bedrijf écht leren kennen en een passend ontwerp maken. Naast onze eigen expertise, hebben wij de juiste partners om uw dromen werkelijkheid te laten worden. De passie voor ons vak delen wij dan ook graag met u. Hierin willen we niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar ze ook overtreffen!

Showroom inrichten Montel
Showroominrichting woonwinkel

Showrooms inrichten en veel meer

Bij het inrichten van een showroom doorgaan wij samen het proces van A tot Z. Onze ontwerpers vertalen uw wensen en ideeën naar prachtige 2D- en 3D-ontwerpen. Deze worden vervolgens technisch uitgewerkt en als het nodig is, maken wij een prototype. De productie en inkoop zal zowel in onze eigen werkplaats als bij toeleveranciers plaatsvinden. Uiteindelijk komen onze deskundige monteurs uw showroominrichting verzorgen. Nu kunt u genieten van een mooie uitstraling en presentatie van uw producten! Naast showrooms inrichten, houden wij ons ook bezig met volledige winkelinrichtingen, projectinrichtingen en het realiseren van ‘shop-in-shop’ concepten. Nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio! Ook wanneer uw branche hier niet tussen staat, kunnen wij u helpen met een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over uw nieuwe showroominrichting?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen