Tego stellingen

Kunnen wij u helpen met nieuwe Tego stellingen?

Wilt u de producten in uw winkel of showroom op een praktische en ruimtebesparende wijze presenteren? Dan zijn Tego stellingen een hele goede keuze. Het assortiment van Tegometall stellingmateriaal is namelijk erg uitgebreid, op de stellingen kunnen diverse accessoires geplaatst worden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan legborden, haken en manden. De accessoires en het materiaal van de stellingen zijn afhankelijk van het type producten dat u wilt presenteren en of deze neergezet of opgehangen dienen te worden. Bij ons zijn er diverse soorten Tego stellingen (Tego compatible) samen te stellen. Een stelling met aan één kant de mogelijkheid om artikelen neer te leggen of te hangen heet een wandstelling (enkelzijdig), een stelling met aan beide kanten de mogelijkheid om artikelen neer te leggen of te hangen heet een gondola stelling (dubbelzijdig). Onze deskundige medewerkers denken graag met u mee over de opstelling van uw Tego stellingen die het beste bij uw wensen past.

Maatwerk Tegometall stellingen

Vika Winkelinrichtingen biedt een groot assortiment aan standaard Tegometall stellingen en ander Tego compatible stellingmateriaal met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit materiaal kunnen wij in uw huisstijl kleuren leveren, zodat uw winkelinrichting altijd perfect aansluit bij uw merk. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk. Onze creativiteit gebruiken wij graag bij het meedenken over een passende oplossing. Van het bewandelen van onbekende paden, krijgen wij juist energie! Of het nu gaat om standaard Tego stellingen of een maatwerkoplossing, Vika staat voor u klaar. Dankzij meer dan 90 jaar ervaring zijn wij bedreven in het werken met verschillende materialen. Van origine ligt onze expertise bij metaal, maar u kunt bij ons ook terecht voor kunststof, glas, hout en andere materialen. Ons doel is om voor u een totaalleverancier te zijn waarmee wij u zoveel mogelijk ontzorgen. Hierbij is een persoonlijke benadering voor ons topprioriteit. We willen daarmee niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze ook overtreffen!

Tegometall stelling maatwerk
Tego stelling Kramp

Tego stelling kopen?

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het kopen van een Tego stelling, wij staan ook voor u klaar bij het realiseren van een inrichting van A tot Z. Het ontwerpen en realiseren van uw winkelinrichting is namelijk onze passie. Of u nu een compleet nieuwe inrichting inclusief verbouwing zoekt, een ‘shop-in-shop’ concept of enkel een nieuw presentatiedisplay: bij Vika bent u aan het juiste adres! Bij een compleet nieuw interieur komen diverse stappen kijken. Eerst vertaalt ons ontwerpteam uw wensen en ideeën naar mooie 2D- en 3D-ontwerpen. Vervolgens wordt dit ontwerp technisch uitgewerkt en waar nodig wordt een prototype gemaakt. Na de productie en inkoop, zowel in onze eigen werkplaats als bij toeleveranciers, realiseren onze deskundige monteurs uw nieuwe interieur. Daarna is het tijd om te genieten van uw nieuwe winkelinrichting met Tego stellingen! Neemt u vooral een kijkje in ons portfolio, waar u verschillende bedrijven in de retail branche en andere branches zult vinden. Denk hierbij aan supermarkten, groothandels, kledingwinkels, bouwmarkten en elektronicawinkels. Staat uw sector hier niet tussen? Geen zorgen, wij kunnen u altijd helpen met een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over uw nieuwe Tego stellingen?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen