Winkel verbouwen

Uw winkel verbouwen van A tot Z

Wilt u uw winkel verbouwen? Dan bent u bij Vika Winkelinrichtingen aan het juiste adres! Wij zijn een totaalleverancier voor het creëren van een nieuw winkelinterieur. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen bij het ontwerpen en realiseren van een passende inrichting voor uw winkel. Bij het verbouwen van een winkel komen diverse uitdagingen kijken. Tijdens de verbouwing zal bijvoorbeeld uw winkel waarschijnlijk tijdelijk moeten sluiten. Daarom is het van belang dat de verbouwing zo snel en secuur mogelijk uitgevoerd wordt. Om dit in goede banen te kunnen leiden, nemen wij naast een stukje ontwerp en realisatie ook een stuk projectmanagement op ons. Daarnaast kunnen wij u niet alleen helpen met het creëren van een compleet nieuw interieur. U kunt bij ons ook terecht voor ‘shop-in-shop’ concepten, het leveren van standaard stellingmateriaal, displays en ander presentatiemateriaal. Vika staat klaar om u te ontzorgen!

Winkelverbouwing is maatwerk

Bij een winkel verbouwen komt vaak maatwerk kijken. Maatwerk is voor ons nagenoeg standaard, omdat wij het belangrijk vinden dat uw inrichting aansluit bij uw visie, wensen en huisstijl. Daarom is het voor ons belangrijk om uw bedrijf echt goed te leren kennen. Een persoonlijke benadering is hierin onmisbaar! Het is bijna onvermijdelijk dat bij maatwerk soms onbekende paden bewandeld moeten worden, maar hier krijgen wij juist energie van. In een maatwerk winkelinterieur wordt vaak van verschillende materialen gebruik gemaakt. Van origine ligt onze specialiteit bij het werken met metaal, maar wij werken ook veel met hout, glas, kunststof en andere materialen. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met afbouw, signing, verlichting en dergelijken. Waar nodig sluiten wij tijdens de verbouwing de juiste partners aan om uw droominrichting werkelijkheid te laten worden. Bent u niet op zoek naar maatwerk voor uw winkelverbouwing? Maakt u liever gebruik van standaard stellingmateriaal? Wij bieden ook een groot assortiment Tego compatible stellingen aan, dat we naar uw wensen en huisstijl aan kunnen passen.

Winkel ontwerpen en verbouwen

Bij een winkel verbouwing van A tot Z komen verschillende stappen kijken. Allereerst gaan onze ontwerpers met u aan tafel om uw wensen en ideeën te bespreken. Dit vertalen zij vervolgens naar prachtige 2D- en 3D-ontwerpen. Onze technisch tekenaars werken deze technisch uit en indien nodig wordt er een prototype ontwikkeld. In onze eigen werkplaats en bij toeleveranciers gaan we over tot productie en inkoop. Hiervoor sluiten wij de juiste partners aan. Tot slot zorgen onze professionele monteurs voor de uiteindelijke realisatie van uw interieur. Nu is het aan u om te genieten van uw verbouwde winkel! Wij verbouwen winkels in diverse branches binnen de retail. In ons portfolio vindt u onder andere elektronicazaken, kledingwinkels, bouwmarkten en supermarkten. Nieuwsgierig naar onze projecten? Neem dan een kijkje in ons portfolio. Ook als u uw type winkel hier niet tussen ziet staan, kunnen wij u helpen met een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over uw winkel verbouwen?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen