Winkelbeleving

De beste winkelbeleving creëren?

Winkelbeleving is in de huidige tijd veelal dé reden waarom een consument nog naar fysieke winkels gaat. Ze willen de producten voelen, zien, horen en/of ruiken. Maar waarom zouden ze naar uw winkel gaan en niet die van een concurrent? Hierbij maakt de onderscheidende factor het verschil. Niet alleen het assortiment, de prijzen, de klantvriendelijkheid en de algehele service spelen een rol. Het gaat ook om het gevoel dat uw winkel oproept en de daarbij behorende winkelervaring. Maar hoe wordt de winkelbeleving die aansluit bij uw merk het beste gecreëerd? Daar kunnen wij u bij helpen! Met jarenlange ervaring in het inrichten van winkels, weten wij hoe de beleving in uw winkel zo optimaal mogelijk gemaakt kan worden. Als u zelf al een goed beeld heeft van hoe uw pand eruit moet komen te zien, kunnen wij u helpen met de optimalisatie van het ontwerp en de realisatie ervan. Maar ook als u nog geen idee heeft wat bij uw merk en visie past, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kijken samen naar het doel en de uitstraling van uw filiaal. Hierbij kijken we er ook naar of uw winkel ondersteund wordt door een webshop of dat u enkel fysieke winkel(s) heeft.

Het interieur voor de juiste winkelbeleving

U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en realiseren van een compleet nieuw winkelinterieur, maar wij kunnen ook helpen bij het aanpassen van uw bestaande inrichting om de winkelbeleving te verbeteren. Als totaalleverancier kunnen wij u van A tot Z helpen bij de realisatie van uw winkelinrichting. Daarnaast staan wij voor u klaar met een groot assortiment stellingmateriaal, maar ook displays en ander presentatiemateriaal op maat. We kijken eerst wat uw wens is en zorgen er dan voor dat het interieur volledig aansluit bij de gewenste winkelbeleving. Ons ontwerpteam en de technische tekenaars zetten hun creativiteit en innovatieve vermogen in om uw maatwerk droominrichting werkelijkheid te laten worden. Wij hebben meer dan 90 jaar ervaring in het werken met metaal, kunststof, hout en glas, maar wij kunnen u ook helpen met verlichting, signing en dergelijken. Dit zorgt uiteindelijk voor de unieke winkelbeleving.

Het proces naar de beste winkelervaring

Als totaalleverancier op het gebied van winkelbeleving, helpen wij u niet alleen met het bedenken van het mooiste ontwerp voor de beste winkelervaring, maar ook met de realisatie ervan. Eerst vertaalt ons ontwerpteam uw wensen en ideeën naar prachtige 2D- en 3D-ontwerpen. Dit wordt vervolgens uitgewerkt door onze technisch tekenaars en waar nodig wordt er een prototype gemaakt. In zowel onze eigen werkplaats als bij toeleveranciers gaan wij over tot productie en inkoop. Onze deskundige monteurs zorgen voor de uiteindelijke realisatie. Daarna kunt u genieten van uw nieuwe winkelbeleving! Nieuwsgierig naar ons werk? In ons portfolio vindt u projecten voor verschillende winkels in diverse branches. Denk hierbij aan kledingwinkels, elektronicawinkels, bouwmarkten, telefoonwinkels, supermarkten en nog veel meer. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over uw winkelbeleving?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen