Winkelinrichting

Kunnen wij u helpen met uw winkelinrichting?

Het ontwerpen en realiseren van een compleet nieuwe winkelinrichting, maar ook het opfrissen van uw bestaande winkel inrichting is onze passie! Of het nu gaat om de realisatie van een complete inrichting inclusief bijbehorende verbouwing, een ‘shop-in-shop’ maken of het leveren van stellingmateriaal en displays voor uw winkel: wij maken het werkelijkheid. Als veelzijdige winkelinrichter en totaalleverancier zijn wij, dankzij onze 90 jaar ervaring met diverse materialen, van vele markten thuis. Wij zijn bedreven in het werken met onder andere metaal, hout, kunststof en glas, maar u kunt bij ons ook terecht voor signing en dergelijken. Ons doel is om u zoveel mogelijk te ontzorgen!

Maatwerk winkel inrichting

Maatwerk is voor ons nagenoeg standaard, maar u kunt bij ons ook terecht voor een groot assortiment aan standaard stellingmateriaal. Deze stellingen, displays en accessoires kunnen wij leveren in uw huisstijl kleuren. Zo sluit uw nieuwe winkelinrichting altijd perfect aan bij uw huisstijl! Om ervoor te zorgen dat uw inrichting onderscheidend is en aansluit bij uw visie, is een persoonlijke benadering nodig. Maatwerk vraagt soms om het bewandelen van onbekende paden. Maar wij krijgen juist energie van projecten waar nog geen bestaande oplossing voor bestaat! Hierin kunnen we onze creativiteit kwijt. Daarnaast hebben wij de juiste partners om uw droominrichting werkelijkheid te laten worden. Omdat wij bij Vika Winkelinrichtingen passie hebben voor ons vak, willen wij dit enthousiasme graag met u delen. We willen niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze ook overtreffen!

Winkelinrichting bij House of Lena
Winkelinrichting Welcom

Inrichten winkels en nog veel meer

Als totaalleverancier helpen wij van A tot Z met het realiseren van uw winkelinrichting. Ons ontwerpteam vertaalt de wensen en ideeën naar een prachtig ontwerp in 2D en 3D. Daarna wordt het ontwerp technisch uitgewerkt en maken wij waar nodig een prototype. Vervolgens gaan wij over tot productie en inkoop, zowel in onze eigen werkplaats als bij toeleveranciers. De uiteindelijke realisatie van de winkelinrichting wordt door onze deskundige monteurs verzorgd! Het enige dat u nu nog rest, is genieten van uw nieuwe inrichting. Wij leveren winkel inrichtingen aan diverse bedrijven in de retail branche, zoals kledingwinkels, bouwmarkten, elektronicawinkels en supermarkten. Neem een kijkje bij onze projecten om ons portfolio te bekijken! Zelfs als uw sector hier niet tussen staat, kunnen wij u helpen met een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over uw nieuwe winkelinrichting?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen