Winkelstellingen

Kunnen wij u helpen met nieuwe winkelstellingen?

Als u uw producten op een praktische en ruimtebesparende wijze wilt presenteren in uw winkel, zult u vaak winkelstellingen nodig hebben. Op deze stellingen kunnen diverse accessoires geplaatst worden, zoals legborden en haken. De geschikte accessoires zijn afhankelijk van het type producten dat u wilt presenteren en of deze neergezet of opgehangen dienen te worden. Onze medewerkers denken graag met u mee voor de ideale opstelling van uw Tego winkelstellingen! Het ontwerpen en realiseren van de inrichting van uw winkel is onze passie. Zowel complete inrichtingen inclusief verbouwingen, als ‘shop-in-shop’ concepten of het leveren van enkel stellingmateriaal en/of displays voor uw winkel: wij staan voor u klaar! Omdat wij een totaalleverancier zijn met 90 jaar ervaring, zijn wij bedreven in het werken met veel verschillende materialen. U kunt bij ons terecht voor onder andere metaal, kunststof, hout en glas, maar ook voor signing en dergelijken. Hiermee willen wij u zoveel mogelijk ontzorgen.

Maatwerk winkelstellingen

Bij Vika Winkelinrichtingen bieden wij een groot assortiment aan standaard winkelstellingen en ander stellingmateriaal. Wij kunnen deze stellingen, displays en accessoires in uw huisstijl kleuren leveren, zodat uw interieur altijd perfect aansluit bij uw merk. Wij vinden een persoonlijke benadering belangrijk om ervoor te zorgen dat uw winkel onderscheidend is en aansluit bij uw visie. Daarbij komt soms maatwerk kijken, maar ook hiervoor kunt u bij ons terecht! Maatwerk vraagt soms om het bewandelen van onbekende paden, maar hier krijgen wij juist energie van. Wij gebruiken graag onze creativiteit bij het meedenken over een passende oplossing. Hierbij kunnen wij de juiste partners aansluiten om uw droom werkelijkheid te maken. We willen graag ons enthousiasme voor ons vak met u delen en u voorzien van de juiste winkelstellingen. Hierbij willen we niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze ook overtreffen!

Winkelstellingen maatwerk
Winkelstellingen Kramp

Winkelstelling of ander stellingmateriaal nodig?

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het aanschaffen van winkelstellingen, wij kunnen u ook helpen met het realiseren van uw inrichting van A tot Z. Wilt u een compleet nieuw interieur? Ons ontwerpteam vertaalt dan uw wensen en ideeën naar prachtige 2D- en 3D-ontwerpen. Dit ontwerp wordt vervolgens technisch uitgewerkt en waar nodig wordt een prototype gemaakt. In onze eigen werkplaats en bij toeleveranciers verzorgen wij de productie en inkoop. Uiteindelijk realiseren onze deskundige monteurs uw nieuwe interieur! En dan is het tijd om te genieten van uw nieuwe winkelstellingen. In ons portfolio vindt u verschillende bedrijven in de retail branche, zoals bouwmarkten, kledingwinkels, supermarkten en elektronicawinkels. Bent u nieuwsgierig naar onze afgeronde projecten? Neem dan hier eens een kijkje. Staat uw sector hier niet tussen? Geen zorgen, wij kunnen u altijd helpen met een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over uw nieuwe winkelstellingen?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen