Interieur bedrijf Apeldoorn

Wat kunnen wij u bieden als interieur bedrijf?

Op zoek naar een mooi interieur voor uw bedrijfspand of een deskundig interieur bedrijf dat u kan helpen bij het realiseren van een mooie inrichting? Onze passie is het ontwerpen en realiseren van interieurs voor bedrijven. U kunt bij ons terecht voor een complete inrichting van uw winkel, kantoorpand of ander bedrijfspand. Met onze expertise kunnen wij ieder pand van een mooi interieur voorzien: van kledingwinkels tot aan groothandels, van bibliotheken tot aan bouwmarkten! Ook voor ‘shop-in-shop’ concepten, displays en ander presentatiemateriaal kunt u bij ons terecht. Bent u niet op zoek naar een compleet nieuwe inrichting, maar wilt u uw huidige interieur opfrissen? Ook dan zijn wij hét interieur bedrijf voor u. Ons doel is om uw droominrichting werkelijkheid te laten worden. Wij hebben meer dan 90 jaar ervaring in het werken met verschillende materialen zoals metaal, hout, glas en kunststof. Daarnaast kunnen wij ook helpen bij randzaken zoals projectmanagement, signing en verlichting. Daarmee willen wij u zoveel mogelijk ontzorgen!

Als interieurbedrijf leveren wij maatwerk

Als interieur bedrijf in Apeldoorn kunt u bij ons terecht voor maatwerk, maar ook voor een groot assortiment aan standaard stellingmateriaal. Hierin zijn veel verschillende opties mogelijk, welke wij volledig kunnen aanpassen aan uw ruimte en huisstijl. We willen een onderscheidend interieur verzorgen dat perfect aansluit bij uw wensen en visie. Hiervoor vinden wij een persoonlijke benadering belangrijk. Voor projecten waar geen pasklare oplossing voor bestaat, draaien wij onze hand niet om, hier kunnen wij juist onze creativiteit in kwijt. De passie voor ons vak willen wij graag met u delen. Daarom vinden wij het belangrijk om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze ook te overtreffen! Als interieur bedrijf creëren wij inspirerende, functionele en verantwoorde interieurs waar waardevolle belevingen en ontmoetingen plaatsvinden.

Interieur bedrijf inrichting
Interieurbedrijf inrichting Montel

Interieur bedrijf van A tot Z

Elke dag zijn wij bezig om interieurs voor bedrijven in verschillende branches te verzorgen. Hierin zijn wij een totaalleverancier van A tot Z, maar u kunt bij ons ook terecht voor los stellingmateriaal, losse displays of een ‘shop-in-shop’ concept. Bij het realiseren van een compleet interieur voor uw bedrijf komen verschillende stappen kijken. Allereerst maakt ons ontwerpteam prachtige 2D- en 3D-ontwerpen op basis van uw wensen. Deze worden daarna technisch uitgewerkt en indien nodig ontwikkelen we een prototype. Daarna volgt inkoop en productie, zowel in onze eigen werkplaats als bij toeleveranciers. Tot slot zorgen onze deskundige monteurs voor de realisatie van het interieur in uw pand. Nu kunt u genieten van uw nieuwe inrichting! Nieuwsgierig naar de projecten die wij als interieur bedrijf uitgevoerd hebben? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio. Hier vindt u veel verschillende projecten in allerlei branches, zowel retail als overig. Maakt u zich geen zorgen als uw branche hier niet tussen staat. Wij kunnen u altijd helpen met een maatwerkoplossing.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over wat wij kunnen doen als uw interieur bedrijf?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen