Interieur op maat bibliotheek

Bent u op zoek naar een interieur op maat?

Bij Vika kunt u terecht voor een groot assortiment standaard stellingmateriaal, maar ook voor interieurs op maat. We kijken eerst wat uw wens is en zorgen er dan voor dat het interieur of delen van het interieur op maat gemaakt worden zodat deze aansluiten bij uw wens en visie. Bij de realisatie van het interieur komen veel verschillende disciplines bij elkaar. De creativiteit en het innovatieve vermogen van ons ontwerpteam en technische tekenaars wordt aangesproken bij het ontwerp en de technische uitwerking ervan. Bij interieurs op maat komen vaak meerdere materiaalsoorten samen, bijvoorbeeld hout, staal, glas en kunststof. Maar ook de signing en afwerking is natuurlijk van belang, die zorgen voor de unieke uitstraling.

Interieurs op maat voorbeelden

Vika is al meer dan 90 jaar zeer bedreven in het werken met staal, daarom is dit een belangrijke kwaliteit binnen ons werk. Stalen onderdelen zijn vaak een relevant item bij het realiseren van een interieur op maat en daarom zult u deze regelmatig terugzien in onze interieurs. We produceren deze stalen delen zoveel mogelijk in onze eigen werkplaats of deze worden in grote aantallen ingekocht. Het komt veel voor dat stalen elementen gecombineerd worden met hout, omdat dit een mooie uitstraling geeft. Stalen koker- of buisframes vormen vaak de basis voor balies, kasten, podia of andere vrijstaande opstellingen. Wij verzorgen deze producten niet alleen voor eindklanten, maar onze expertise wordt ook ingezet door collega interieurbouwers. Waar hun expertise vaak ligt in het hout, doen zij een beroep op onze kennis en ervaring in het staal. Hierdoor ontstaat een mooie wisselwerking, waarbij wij gebruikmaken van elkaars kennis om mooie interieurs op maat te realiseren.

Interieurs op maat gemaakt voor u

Er zijn diverse voorbeelden van deze creatieve maatwerkoplossingen te vinden bij onze klanten. Van een simpele koof op maat tot aan een speciale presentatiebeugel, maar ook complete interieurs op maat zoals bijvoorbeeld bij Yoghurt Barn. De balie die wij hier hebben gemaakt bestaat uit gemelamineerd spaanplaat en multiplex met een stalen voorzijde. Ook hebben we daar hoge kasten met een stalen kokerframe en houten legborden geplaatst. Daarnaast zijn de stalen frames van de boekenkasten van de bibliotheek in Alphen aan de Rijn en de hangende stalen presentatie bij No Excess mooie voorbeelden van wat wij kunnen in een interieur op maat. Een persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk en van het bewandelen van onbekende paden krijgen wij juist energie! Onze creativiteit komt dan echt tot zijn recht. Wij sluiten de juiste partners en toeleveranciers aan om uw droom interieur werkelijkheid te laten worden. Het is ons doel om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze ook te overtreffen!

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over uw nieuwe interieur op maat?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen