Interieuradvies bedrijf Apeldoorn

Wat kunnen wij u bieden als interieuradvies bedrijf?

Als u op zoek bent naar een interieuradvies bedrijf voor het inrichten van uw pand, dan bent u bij Vika aan het juiste adres. Wij realiseren mooie en professionele interieurs voor winkels, kantoorpanden en andere bedrijfspanden. Onze passie is het ontwerpen en realiseren van compleet nieuwe interieurs, maar ook het opfrissen van bestaande interieurs. Daarnaast zijn wij de juiste partner voor het creëren van ‘shop-in-shop’ concepten en het leveren van standaard Tego compatible stellingmateriaal. Naast een interieuradvies bedrijf, zijn wij een totaalleverancier van A tot Z. Wij geven dus niet alleen advies over uw nieuwe interieur, maar zorgen ook voor de ontwerp en realisatie ervan. Dankzij onze brede expertise doen wij dit in diverse branches, van groothandels tot bibliotheken en van kantoorpanden tot aan kledingwinkels. Ons doel is om uw wensen werkelijkheid te laten worden en u zoveel mogelijk te ontzorgen! Wij hebben meer dan 90 jaar ervaring in het werken met verschillende materialen. Van origine ligt onze expertise bij metaal, maar wij zijn ook zeer bedreven in het werken met hout, kunststof, glas en andere materialen. Wij helpen u ook met de randzaken zoals verlichting, signing, afbouw en projectmanagement. Vika staat voor u klaar!

Als interieuradvies bedrijf leveren wij maatwerk

Wij zijn een interieuradvies bedrijf uit Apeldoorn. Bij interieuradvies komt onvermijdelijk maatwerk kijken, maar maatwerk is voor ons nagenoeg standaard. Het is voor ons belangrijk om uw bedrijf echt te leren kennen, zodat we een advies kunnen geven dat aansluit bij uw visie, wensen en huisstijl. Daarvoor is een persoonlijke benadering nodig. Persoonlijke aandacht staat dan ook hoog in het vaandel bij Vika! Bij maatwerk is het gebruikelijk dat onbekende paden bewandeld moeten worden, maar hier krijgen wij juist energie van en kunnen wij onze creativiteit in kwijt. Wij willen de passie voor ons vak graag met u delen en uw verwachtingen overtreffen. Als interieuradvies bedrijf willen wij inspirerende, functionele en verantwoorde interieurs creëren waar waardevolle belevingen en ontmoetingen plaatsvinden. Naast maatwerk, verzorgen wij ook een groot assortiment standaard Tego compatible stellingmateriaal. Dit kan volledig naar uw huisstijl en wensen aangepast worden.

Interieuradvies bedrijf van A tot Z

Als interieuradvies bedrijf houden wij ons elke dag bezig met het realiseren van interieurs voor bedrijven. Als u op zoek bent naar een nieuw interieur van A tot Z, dan zullen we samen verschillende stappen doorlopen. Onze ontwerpers gaan met u om tafel en vertalen uw wensen en ideeën naar mooie 2D- en 3D-ontwerpen. Dit ontwerp wordt dan technisch uitgewerkt en waar nodig ontwikkelen wij een prototype. In onze eigen werkplaats en bij toeleveranciers gaan wij over tot productie en inkoop. Als laatste komen onze professionele monteurs het interieur in uw pand realiseren. Steek de sleutel in het slot en geniet van uw nieuwe interieur! Wij zijn een interieuradvies bedrijf dat in diverse branches opereert. Hierbij kunt u denken aan retail en horeca, maar wij kunnen u ook helpen bij het inrichten van bijvoorbeeld uw bibliotheek of kantoorpand. In ons portfolio kunt u enkele voorbeelden van onze projecten vinden. Ziet u uw branche hier niet tussen staan? Ook dan kunnen we u helpen met een maatwerkoplossing. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over interieuradvies voor uw bedrijf?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen