Vika Winkelinrichtingen Apeldoorn vacatures interieurbouw

Kom jij ons team versterken?

Vika Winkelinrichtingen levert met een gedreven en ervaren team van medewerkers totaaloplossingen op het gebied van (winkel)interieurs. Naast het leveren aan retailketens, bedienen wij ook individuele klanten die wij volledig ontzorgen. Wij bieden onze medewerkers een informele werksfeer met veel vrijheid, maar wel met bijbehorende verantwoordelijkheden. Vika is van vele markten thuis, dat merk je ook in je dagelijkse werkzaamheden. Wij bedienen veel soorten klanten, met ieder hun eigen behoeften en verwachtingen. Werken bij Vika is nooit saai!

Vacature Accountmanager

Krijg je energie van maatwerk interieur oplossingen? Ben je in staat om het salestraject van begin tot eind te leiden? Zie je kansen waar anderen obstakels zien? Ben je vastberaden in het bereiken van je doelen? Lees dan meer over onze accountmanager vacature!

Vacature Interieurbouwer

Vind jij het geweldig om samen met onze collega’s een ruimte om te toveren tot iets moois? Weet je van aanpakken en draai je jouw handen niet om voor opbouwwerkzaamheden? Lees dan meer over onze interieurbouwer vacature!

Hoe is het om bij Vika te werken?

Vika houdt zich bezig met het leveren van totaaloplossingen op het gebied van winkelinterieurs en projectinrichtingen. Met een team van gedreven en ervaren medewerkers willen wij zowel ketens als individuele ondernemers volledig ontzorgen. In dit team zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers en stagiairs!

Wij zijn van origine een familiebedrijf dat in 1928 begonnen is. Vika is niet alleen de naam van ons bedrijf, maar is ook een directe terugkoppeling naar waar wij als bedrijf voor staan. Veelzijdig, Innovatief, Klantgericht en Authentiek. Een nuchter en divers team met verschillende leeftijden en achtergronden, dat met beide benen op de grond staat. Wij hechten grote waarde aan betrouwbaarheid en integriteit en houden niet van fratsen. Bij ons heerst een informele sfeer en vinden we het leuk om een grapje te maken.

Wil je meer weten over Vika? Neem dan contact met ons op of kom eens langs bij ons in Apeldoorn.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar enthousiast personeel om ons bedrijf nog verder te laten groeien! Meer weten over ons? Bekijk dan onze bedrijfsfilm hiernaast.