Vacatures Vika Winkelinrichtingen

Kom jij ons team versterken?

Vika Winkelinrichtingen levert met een gedreven en ervaren team van medewerkers totaaloplossingen op het gebied van (winkel)interieurs. Naast het leveren aan retailketens, bedienen wij ook individuele klanten die wij volledig ontzorgen. Wij bieden onze medewerkers een informele werksfeer met veel vrijheid, maar wel met bijbehorende verantwoordelijkheden. Vika is van vele markten thuis, dat merk je ook in je dagelijkse werkzaamheden. Wij bedienen veel soorten klanten, met ieder hun eigen behoeften en verwachtingen. Werken bij Vika is nooit saai!

Allround technisch medewerker (40u)

Vind jij het geweldig om met je handen te werken? Werk jij graag in een klein en betrokken team? Weet je van aanpakken en draai je jouw handen niet om voor las- en (af)montagewerkzaamheden?

Monteur (40u)

Vind jij het geweldig om een ruimte om te toveren tot iets moois? Werk jij graag in een klein en betrokken team? Weet je van aanpakken en draai je jouw handen niet om voor opbouwwerkzaamheden?

Commercieel medewerker binnendienst (40u)

Is klanttevredenheid voor jou topprioriteit? Werk jij graag in een betrokken team met informele werksfeer? Ben jij commercieel ingesteld en draai je jouw handen niet om voor het uitbrengen van offertes?

Medewerker personeelszaken & facilitair (20-24u)

Zit organiseren en plannen in jouw hart en nieren? Lijkt het jou wat om de onmisbare spil te zijn binnen het hechte team van Vika Winkelinrichtingen? Ben je proactief, sociaal en kun je communiceren als de beste?

Vika is een erkend leerbedrijf

Vika Winkelinrichtingen is partner van het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) en is daarmee een erkend leerbedrijf. Het SBB biedt stages en leerbanen aan waarbij leerlingen opgeleid kunnen worden tot vakman-/vrouw. Door partner te zijn van het SBB, levert Vika een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Bovendien vinden wij dat het begeleiden van MBO-studenten de leukste manier is om leergierige en gemotiveerde arbeidskrachten in huis te halen.

Vika houdt zich bezig met het leveren van totaaloplossingen op het gebied van winkelinterieurs en projectinrichtingen. Met een team van gedreven en ervaren medewerkers willen wij zowel ketens als individuele ondernemers volledig ontzorgen. In dit team zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers en stagiairs.

Erkend leerbedrijf SBB

Vika is een erkend leerbedrijf voor de volgende functies:

  • Logistiek medewerker
  • Logistiek supervisor (teamleider)

Heb je interesse om in één van deze functies bij ons aan de slag te gaan? Neem dan contact op met ons contactpersoon: Koert Berghuis via kb@vikawinkelinrichtingen.nl. Hij is het hoofd van de logistieke afdeling.

Naast stage- en leermogelijkheden bij Vika Winkelinrichtingen, is het ook mogelijk om in opleiding te gaan bij het bedrijf WeCare International, dat onder de Vika groep valt. WeCare levert kleinschalige en exclusieve interieurs aan onder andere opticiens, juweliers, kapperszaken en modezaken. Het is een bedrijf met betrokken medewerkers die liefde voor het vak hebben en dagelijks bezig zijn met interieurs.

WeCare is een erkend leerbedrijf voor de volgende functie:

  • Ruimtelijk vormgever

Heb je interesse om in deze functie bij WeCare aan de slag te gaan? Neem dan contact op met ons contactpersoon: Koos Bastiaansen via koos@wecare-int.com. Hij is de sales & account manager van WeCare.

Erkend leerbedrijf SBB

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar enthousiast personeel om ons bedrijf nog verder te laten groeien! Meer weten over ons? Bekijk dan onze bedrijfsfilm hiernaast.