Juwelier inrichten juwelier interieur

Juweliers

Vika maakt uw juwelier inrichting van A tot Z

Onze expertise toegepast bij Juweliers

Wilt u uw sieradenwinkel, bijouterie of juwelier inrichten? Wij staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen met de realisatie. Hieronder ziet u een voorbeeld van een project dat wij gedaan hebben op het gebied van juwelier inrichting. In de foto’s zijn praktijkvoorbeelden te zien. Laat u verrassen of inspireren! Wilt u meer weten over dit project en wat wij voor u kunnen betekenen als u uw winkelinrichting wilt wijzigen? Neem dan contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak.

Samenwerking Diamanti Per Tutti en Vika Winkelinrichtingen

Diamanti Per Tutti is de merknaam van een juwelier uit Antwerpen die diamanten toegankelijk wil maken voor iedereen. Daarnaast hechten zij grote waarde aan het gebruiken van 100% natuurlijke diamanten die op ethische wijze verkregen zijn. Ze hebben verschillende winkels in Europa en Azië. Voor het realiseren van hun groeiambities hebben ze door Malherbe, een gerenommeerd architectenbureau uit Parijs, een nieuw retailconcept laten ontwikkelen.

Aan ons hebben zij de vraag gesteld om twee pilotwinkels te realiseren in Antwerpen (België) en Lille (Frankrijk) waarin de nieuwe formule tot uiting komt. De juwelier inrichting moest toegankelijke luxe uitstralen. Hierbij werd gekozen voor een moderne en speelse uitstraling met duurzame materialen. Voor de muren zijn gordijnen gehangen en neon verlichtingselementen geplaatst. Aan Vika Winkelinrichtingen de taak om het concept te materialiseren! In slechts 7 weken moest de winkelruimte verbouwd worden en het meubilair technisch uitgewerkt. Van werktekening tot fysiek product, gemonteerd en al in de winkel.

Wat hebben wij uitgevoerd aan juwelier inrichting en welke materialen hebben wij gebruikt?

Een bijzonder aspect aan het realiseren van deze juwelier inrichting, was dat we intensief samen konden werken met ons dochterbedrijf WeCare International. Zij hebben het pand onder handen genomen, terwijl Vika onder andere de interieurdelen verzorgd heeft. WeCare hield zich bezig met het plaatsen van wanden en vloeren, schilder-, stuc- en sloopwerk, de verlichting en gordijnen. Vika heeft zich ontfermd over de meubels, signing en visual merchandise. De meubels hebben een onderstel van staal waarop houten vitrinekasten worden geplaatst. Bij het inrichten van deze juweliers moesten we zware stalen onderstellen laten maken die bestonden uit buizen van 115 mm doorsnede welke in de gewenste bochten radius gebogen moesten worden. Deze specialistische bewerking stelde ons voor de nodige uitdagingen!

Voor de bovenkant van de meubels hebben we winkel displays in de vorm van lades met glazen vitrines verzorgd. Aan de lade is het vitrinefront bevestigd zodat er geen scharnieren zichtbaar zijn. In de vitrine zijn micro, modulaire LED-spots en -strips gebruikt om de juwelen optimaal te presenteren. In de juweliers inrichting hebben we daarnaast neon signing geplaatst om teksten op de muren te kunnen tonen. Tot slot hebben we voor het juwelier interieur van Diamanti Per Tutti de visual merchandise ontwikkeld. Uit duurzaam PET-vilt zijn blokken ontworpen om de sieraden op te presenteren. Deze blokken kunnen modulair ingezet worden in horizontale en verticale presentaties in de sieradenwinkels. Wilt u ook uw bijouterie of juwelier inrichten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Juwelier interieur Diamanti Per Tutti
Juwelier inrichting Diamanti Per Tutti
Inrichting juwelier Diamanti Per Tutti
Interieur juwelier Diamanti Per Tutti
Winkelinrichting juwelier inrichten Diamanti Per Tutti
Inrichten juwelier display Diamanti Per Tutti

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooie juwelier inrichting?

Samen brainstormen over uw nieuwe droominrichting?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen