Projectinrichting

Kunnen wij u helpen met uw projectinrichting?

Projectinrichting is een veelomvattend begrip. Met de term wordt vaak kantoorinrichting bedoeld, maar het kan ook gaan om het inrichten van winkels, bibliotheken, horeca en andere bedrijfspanden. Het ontwerpen en realiseren van deze projectinrichtingen is onze passie! Wij houden ons bezig met het realiseren van complete inrichtingen en bijbehorende verbouwingen, het verfrissen van bestaande inrichtingen, het creëren van ‘shop-in-shop’ concepten en het leveren van standaard stellingmateriaal. Alles om uw droominrichting werkelijkheid te maken! Omdat wij een veelzijdige projectinrichter en totaalleverancier zijn, zijn wij van vele markten thuis. Wij hebben meer dan 90 jaar ervaring met diverse materialen zoals metaal, kunststof, hout en glas. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor signing, verlichting en dergelijken. Ons doel? U compleet ontzorgen!

Maatwerk projectinrichting

Voor maatwerk projectinrichting bent u bij Vika aan het juiste adres! Wij vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw inrichting onderscheidend is en aansluit bij uw visie. Hiervoor is persoonlijke benadering nodig. Bij maatwerk is het bewandelen van onbekende paden soms onvermijdelijk. Maar juist van projecten waar geen pasklare oplossing voor is, krijgen wij energie! Hierin kunnen wij onze creativiteit kwijt. Om uw droominrichting werkelijkheid te laten worden, sluiten wij de juiste partners aan. Onze passie voor ons vak willen wij graag met u delen. Daarom willen wij niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze ook overtreffen! Als uw projectinrichting geen maatwerk behoeft, leveren wij ook een groot assortiment standaard stellingmateriaal. Deze kunnen wij in huisstijl kleuren leveren, zodat de inrichting altijd perfect aansluit bij uw merk en huisstijl.

Projectinrichting bibliotheek Utrecht
Projectinrichting Media Markt

Projectinrichting kantoor, winkels, horeca en nog veel meer

Omdat wij een projectinrichter zijn van A tot Z, helpen wij met de totale realisatie van uw inrichting. Ons ontwerpteam start met het vertalen van uw ideeën en wensen naar prachtige 2D- en 3D ontwerpen. Vervolgens werken wij het ontwerp technisch uit en ontwikkelen indien nodig een prototype. De inkoop en productie vindt zowel in onze eigen werkplaats als bij toeleveranciers plaats. Uiteindelijk verzorgen onze deskundige monteurs de realisatie van uw projectinrichting! Nu hoeft u er alleen nog maar van te genieten. In ons portfolio vindt u projectinrichtingen bij bedrijven in diverse branches. Zo hadden wij een belangrijke rol bij de inrichting van het hoofdkantoor van MediaMarkt, maar wij helpen ook bedrijven in retail, horeca en andere sectoren. Neem een kijkje bij onze projecten voor ons volledige portfolio! Ook wanneer uw sector hier niet tussen staat, zorgen wij voor een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over uw nieuwe projectinrichting?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen