Winkel displays

Kunnen wij u helpen met nieuwe winkel displays?

Als u uw producten aantrekkelijk en praktisch wilt presenteren, zijn winkel displays erg belangrijk. Deze kunnen van allerlei materialen gemaakt worden, zoals glas, karton, kunststof, metaal of hout, afhankelijk van de producten en de plaatsing van de displays in uw winkel. Wilt u zware producten presenteren? Dan zult u vast geen kartonnen display uitzoeken. Voor een luxe uitstraling zult u eerder kiezen voor een winkeldisplay van glas of metaal. Ons team denkt graag met u mee over de keuze van de materialen, het uiterlijk en de plaatsing. U kunt ervoor kiezen om een winkel display op zichzelf staand in uw winkel te plaatsen, maar wij leveren ook kleine varianten op maat die u op een ander meubel kunt plaatsen. Onze passie is het inrichten van winkels en deze passie delen wij graag met u! Wij staan voor u klaar voor het inrichten van complete winkels inclusief verbouwingen, maar ook voor het realiseren van ‘shop-in-shop’ concepten en het leveren van stellingmateriaal en winkel displays. Als totaalleverancier met meer dan 90 jaar ervaring, willen wij u zoveel mogelijk ontzorgen.

Maatwerk winkel displays

Bij Vika Winkelinrichtingen bieden wij een groot assortiment aan standaard stellingmateriaal en producten aan die u kunt gebruiken bij het inrichten van uw winkel en het presenteren van uw producten. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk! Wij kunnen zowel de maatwerk winkel displays als de standaard stellingen volledig aanpassen aan uw huisstijl, zodat uw interieur altijd perfect aansluit bij de uitstraling van uw merk. Hiervoor vinden wij het belangrijk om een persoonlijke benadering te gebruiken, zodat uw winkeldisplays onderscheidend zijn en aansluiten bij uw visie. Door het bewandelen van onbekende paden komen wij samen tot een passende oplossing! Hiervan krijgen wij energie en hierin kunnen wij onze creativiteit kwijt. Vervolgens maken wij uw winkel displays werkelijkheid in onze eigen werkplaats en dankzij het aansluiten van de juiste toeleveranciers. Hierbij vinden wij het belangrijk om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze ook te overtreffen!

Winkel displays maatwerk Welcom
Product displays Expert

Winkel display of ander materiaal nodig?

Bent u niet alleen op zoek naar winkel displays, maar naar een volledige inrichting? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Als totaalleverancier kunnen wij u helpen met de realisatie van A tot Z. Ons ontwerpteam vertaalt eerst uw wensen en ideeën naar prachtige 2D- en 3D-ontwerpen. Vervolgens werken wij deze ontwerpen technisch uit en waar nodig maken wij een prototype van een nieuw product. In onze eigen werkplaats en bij toeleveranciers gaan wij over tot productie en inkoop. Ons deskundige montageteam zorgt uiteindelijk voor de realisatie. Het enige dat u nu nog rest, is genieten van uw nieuwe winkel displays! Bent u nieuwsgierig geworden naar onze gerealiseerde projecten? U vindt diverse bedrijven in de retail branche in ons portfolio, zoals kledingwinkels, telefoonwinkels, elektronicawinkels, supermarkten en bouwmarkten. U kunt ons portfolio hier bekijken. Geen zorgen als u uw sector hier niet tussen ziet staan, wij kunnen u altijd helpen met een maatwerkoplossing voor een winkel display. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over uw nieuwe winkel displays?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen