Winkelinterieur

Bent u toe aan een nieuw winkelinterieur?

Onze passie is het ontwerpen en realiseren van zowel compleet nieuwe winkelinterieurs als het opfrissen van uw bestaande winkel interieur. Of het nu gaat om de realisatie van een compleet interieur inclusief bijbehorende verbouwing, het maken van een ‘shop-in-shop’ concept of het leveren van displays en stellingmateriaal voor uw winkel: wij zorgen ervoor dat uw droom werkelijkheid wordt. Als totaalleverancier zijn wij dankzij onze 90 jaar ervaring in het werken met diverse materialen van vele markten thuis. Wij werken onder andere met metaal, kunststof, hout en glas, maar wij kunnen u ook helpen met signing, verlichting en dergelijken. Alles met als doel om u zoveel mogelijk te ontzorgen!

Maatwerk winkelinterieur

U kunt bij ons terecht voor een groot assortiment aan standaard stellingmateriaal, maar ook voor maatwerk bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen de stellingen en displays volledig aanpassen aan uw huisstijl, zodat uw nieuwe winkelinterieur perfect aansluit bij uw visie en uitstraling. Hiervoor vinden wij het belangrijk om een persoonlijke benadering toe te passen. Maatwerk vraagt soms immers om het bewandelen van onbekende paden! Hiervan krijgen wij juist energie: projecten waar nog geen pasklare oplossing voor bestaat. Hierin kunnen wij namelijk onze creativiteit kwijt. Om uw winkelinterieur werkelijkheid te laten worden, sluiten wij de juiste partners en toeleveranciers aan. De passie die we bij Vika Winkelinrichtingen voor ons vak hebben, willen wij graag met u delen. Daarom willen we niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze ook overtreffen!

Winkelinterieur Welcom
Winkel interieur No Excess

Interieur van winkels en nog veel meer

Omdat wij een totaalleverancier zijn, helpen wij u met de realisatie van uw winkelinterieur van A tot Z. Allereerst vertaalt ons ontwerpteam uw ideeën en wensen naar prachtige ontwerpen in 2D en 3D. Het ontwerp wordt door onze technisch tekenaars technisch uitgewerkt en waar nodig wordt er een prototype gemaakt. Voor de productie en inkoop gaan wij aan de slag in onze eigen werkplaats en kopen wij waar nodig in bij onze partners. De uiteindelijke realisatie verzorgen onze deskundige monteurs ter plaatse. Nu hoeft u alleen nog maar te genieten van uw nieuwe winkel interieur! Ons portfolio bestaat uit verschillende bedrijven in de retail branche, zoals elektronicawinkels, telefoonwinkels, kledingwinkels, supermarkten en bouwmarkten. Neemt u vooral een kijkje tussen onze projecten om een betere indruk te krijgen! Staat uw sector er niet tussen? Dan kunnen wij u altijd helpen met een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over uw nieuwe winkelinterieur?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen