GAMMA bouwmarkt inrichten

Bouwmarkten

Vika maakt uw bouwmarkt inrichting van A tot Z


Onze expertise toegepast bij Bouwmarkten

Wilt u uw bouwmarkt inrichten? Wij staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen met de realisatie. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van projecten die wij gedaan hebben op het gebied van winkelinrichting in bouwmarkten / doe-het-zelf zaken. In de foto’s zijn enkele praktijkvoorbeelden te zien. Laat u verrassen of inspireren! Wilt u meer weten over deze projecten en wat wij voor u kunnen betekenen als u uw winkelinterieur wilt wijzigen? Neem dan contact op of maak een vrijblijvende afspraak.

Samenwerking Karwei en Vika Winkelinrichtingen

Met Karwei hebben wij, net als met de GAMMA, een langdurige samenwerking van ongeveer 20 jaar. Ook voor hen hebben wij afgelopen jaren vele specials ontworpen en uitrollen verzorgd. Echter hebben wij voor hen nooit de gehele bouwmarkt ingericht. Als er een special ontworpen wordt en in de bouwmarkt inrichting wordt opgenomen, dan werd deze bij alle Karwei vestigingen uitgerold. Wij hebben voor Karwei heel veel speciale haken, houders en beugels ontwikkeld, veelal maatwerk. Zo hebben wij dakraamhouders gemaakt zodat dakramen veilig gepresenteerd kunnen worden. De beugels en houders leveren wij in grote volumes, alle Karwei bouwmarkten hangen ermee vol. Een andere hele gave oplossing die wij (onder andere) voor hen ontwikkeld hebben is de kettingknipper. Deze is ontworpen om op Tego stellingen en staanders bevestigd te worden. De knipper is zeer gemakkelijk te bedienen en is ontzettend stevig en solide. Hun klanten hoeven hierdoor niet meer te hannesen met nijptangen, betonscharen of zijkniptangen.

Speciale oplossingen voor Karwei bouwmarkt inrichten

Wij hebben verschillende productpresentaties voor Karwei gemaakt. Zo hebben wij bijvoorbeeld een kranenpresentatie ontwikkeld, waarin een verlichte kast verwerkt is met een druppel effect. Deze eyecatcher werd gebruikt om bijvoorbeeld de meest populaire of nieuwste kranen op uit te lichten.
Wij hebben tevens veel grootschalige laminaat uitrollen verzorgd. Het gaat hier om de presentatie van het assortiment laminaat, waarbij de showborden regelmatig vervangen moeten worden omdat het assortiment regelmatig wisselt. Dit kan oplopen tot zo’n 60 verschillende decors en 200 showborden per vestiging. Een andere bijzondere opdracht die we voor hen gedaan hebben is de presentatie van raamdecoratie. Hiervoor hadden we een houten huis ontworpen dat over een looppad heen geplaatst werd. In het huis werden dan bijvoorbeeld jaloezieën gepresenteerd. Het uitdagende aan deze opdracht was dat niet alle gangpaden in alle vestigingen even breed zijn. Daarom bestond het houten huis uit vier elementen die ter plekke op maat gemaakt konden worden door onze monteurs. Zo zou het huis altijd passen! Daarnaast hebben wij een presentatie gemaakt voor elektrisch handgereedschap. Hierin zitten kastjes die naar voren komen, waarin op een bepaalde manier al het elektrisch gereedschap gepresenteerd wordt. Deze kunnen ze tussen het assortiment hangen. Al met al een veelomvattende samenwerking die wij al jarenlang als zeer prettig ervaren! Wilt u ook uw bouwmarkt inrichten? Neem dan contact met ons op.

Karwei bouwmarkt inrichting
Karwei DIY winkelinrichting
Karwei winkelinrichting bouwmarkt
Karwei bouwmarkt interieur
Karwei winkelinterieur
Karwei bouwmarkt inrichten

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooie bouwmarktinrichting?

Samenwerking GAMMA en Vika Winkelinrichtingen

Met GAMMA hebben wij inmiddels een jarenlange samenwerking van meer dan 15 jaar. Onze samenwerking is begonnen met opdrachten voor het maken van specials. Deze opdrachten hebben zich steeds meer uitgebreid, waarna wij zelfs een tijdje de gehele inrichting van de bouwmarkten onder onze hoede hebben genomen. Een compleet lege winkel, zoals bij een nieuwe vestiging, werd dan door ons ingericht. Tegenwoordig focussen wij ons weer enkel op de specials en uitrollen hiervan. Er wordt dan een schappenplan gemaakt, welke bij alle bouwmarkten uitgevoerd wordt. De speciale productpresentatie, die door ons ontworpen en ontwikkeld wordt, wordt dan bij alle GAMMA vestigingen opgenomen en gemonteerd.

Wat hebben wij uitgevoerd aan winkelinrichting en welke materialen hebben wij gebruikt?

Naast standaard stellingmateriaal (wat bij ons in hun licht- en donkergrijze kleuren gecoat werd), haken en balies hebben wij voor GAMMA dus ook een groot aantal speciale productpresentaties mogen leveren, ook wel specials genoemd. Hier houden wij ons momenteel nog steeds mee bezig. Zo hebben wij bijvoorbeeld een speciale adapterhaak geleverd. Deze heeft een kunststof voetje, waarbij je na het losmaken van een clipje de producten met haak en al uit het schap kunt halen en elders kunt plaatsen. Bij een normale haak moeten de producten eerst eraf gehaald worden. Tevens neemt deze haak minder ruimte in beslag, waardoor de dichtheid van de producten op het schap verhoogd kan worden. Een bijzondere special die wij hebben mogen verzorgen waren de verlichtingseilanden. Deze bestonden voornamelijk uit houten wanden en een rasterplafond waar verlichting aan gehangen kon worden. Ook waren er schappen op gemaakt waarin de voorraad van de lampen gezet werd. Verder hebben wij speciale kranenkasten ontworpen. Deze kunnen aan een stelling gemaakt worden, waarbij de deurtjes de stelling afsluiten. Aan de deurtjes zitten bakjes bevestigd waar de kranen op gepresenteerd worden. Een erg handige oplossing waardoor de voorraad dure kranen niet direct in het zicht ligt.

Speciale oplossingen voor GAMMA bouwmarkt inrichten

Een andere oplossing die wij voor hen bedacht hebben, is een plint die later ingehangen kan worden. Als de plinten eerst gelegd werden, wat tussen de voeten van de stelling moest gebeuren, en de vloer moest dan nog gecoat worden, dan lagen deze plinten in de weg. Met speciale plinten die later ingehangen kunnen worden en die mooi aansluiten op de vloer, hebben wij dit probleem opgelost. Een andere mooie oplossing die wij voor hen ontwikkeld hebben, is een elektra verdeler. Deze hangt tussen de stellingen in en hierop kunnen verschillende lampen tegelijk aangesloten worden. Deze heeft een CE keurmerk en kan onzichtbaar bovenin de stelling gehangen worden. Verder hebben wij ons bezig gehouden met laminaat uitrollen, waarin hun laminaat gepresenteerd werd. Een andere uitdagende opdracht was het ombouwen van hun verfafdelingen, wat we per filiaal in 24 uur tijd gedaan hebben. Deze opdracht noemen wij ook wel Operatie Paintball… Al met al een veelomvattende samenwerking die wij al jarenlang als zeer prettig ervaren! Wilt u ook uw bouwmarkt inrichten? Neem dan contact met ons op.

Gamma bouwmarktinrichting
Gamma bouwmarkt inrichten
Gamma winkelinrichting bouwmarkt
Gamma bouwmarkt inrichten
Gamma bouwmarkt inrichting
Gamma DIY winkelinrichting

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooie bouwmarktinrichting?

Samen brainstormen over uw nieuwe droominrichting?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen