Bibliotheek inrichten Alphen

Hoe ervaren onze klanten samenwerken met Vika?

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Vika heeft een fijn team met deskundige en flexibele mensen, die goed aanvoelen wat wij nodig hebben. Vika zorgt ervoor dat onze winkelstellingen snel geleverd worden!

Al jaren kiezen we bij Beekman voor Vika. Wij zijn zeer tevreden over de betrokkenheid, korte communicatielijnen en het adequaat kunnen schakelen bij wijzigingen in de planning.

Vika is een prettige partij om mee samen te werken. Ze zijn zeer flexibel, snel, denken mee met de klant, zijn ambitieus en zijn alleen tevreden met het beste resultaat.

Expert

Wat begon als een pilot in Twello is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige samenwerking. We richten voor Expert bestaande winkels en nieuwe panden volledig in, van stellingmateriaal tot aan vitrines, balies, accessoires, verlichting en inbouwwanden. Tot nu toe gaat dit al om circa twintig vestigingen, meer zullen volgen! Uiteraard wordt alles keurig uitgevoerd in de huisstijl van Expert.

Meer weten over dit project?

Bekijk dit project

Top 1 Toys

Sinds een aantal jaar hebben wij een veelomvattende samenwerking met Top1Toys, waarbij wij vrijwel alle Top1Toys vestigingen (circa 20 winkels) hebben ingericht en/of verbouwd. Wij leveren aan hen voornamelijk Tego stellingmateriaal in huisstijl kleuren, maar zorgen ook voor de opvallende kassabalies. Daarnaast maken wij alle speciale displays en kopschotten waarop acties gepresenteerd worden.

Meer weten over dit project?

Bekijk dit project

Boni

Wij hebben Boni geholpen bij de ontwikkeling van hun nieuwe interieur (formule). Boni prijst ons om onze flexibiliteit en oplossingsgerichtheid, omdat de supermarkten zo snel mogelijk geopend moeten worden. Wij werken bij Boni samen met hun bouwteam om de volledige inrichting met o.a. stellingmateriaal, displays, gondola’s, AGF meubels en actiemanden te verzorgen.

Meer weten over dit project?

Bekijk dit project

Kramp

Wij werken al meer dan 10 jaar samen met Kramp, waarbij ondertussen zo’n 50 tot 100 winkels per jaar ingericht worden. Aan Kramp leveren wij voornamelijk stellingmateriaal in huisstijl kleuren, maar ook diverse maatwerk variaties op het standaard assortiment, zoals product displays. Verder verzorgen wij hun verkoopbalies, geprinte achterwanden en koven met ledverlichting.

Meer weten over dit project?

Bekijk dit project

Beekman

Wij werken al meer dan 10 jaar samen met Beekman, waarbij wij zo’n 10 tot 20 shop-in-shop winkels per jaar inrichten. Beekman prijst ons om een soepele samenwerking tussen beide bouwteams en het uitwisselen van kennis. Daardoor kunnen zij extra stappen zetten in de ontwikkeling en verbetering van hun formules en diensten! Wij leveren aan hen vooral Tego stellingmateriaal in huisstijl kleuren.

Meer weten over dit project?

Bekijk dit project

Welcom

Met Welcom werken wij al een aantal jaren samen, waarin we voor hen alle circa twintig filialen in hebben mogen richten. Het is een veelzijdige samenwerking, omdat wij voor hen zowel het ontwerp van de formule hebben mogen verzorgen, als de montage. Bijzondere aspecten van hun winkelinterieur zijn de verlichte koven en ronde afwerkingen, die de winkels een moderne afwerking geven.

Meer weten over dit project?

Bekijk dit project

Samen brainstormen over uw nieuwe droominrichting?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen